Talon vanhat asukkaat jättivät meille varastorakennukseen parikymmentä omenalaatikkoa. Tai en tiedä mitä nämä laatikot oikeasti ovat tai mihin käyttöön ne on tarkoitettu, mutta edelliset asukkaat keräsivät näihin omenat. Samaan käyttöön ne meilläkin menivät, mutta yhden pihistin tuunattavaksi. Minua on poltellut se violetinpinkki spray-maalin jämä siitä asti kun tuunasin Ikea-peilin eteiseen ja olen miettinyt mihin kulutan lopun maalin. Sitten kekkasin laatikkovuoren ja nyysin sieltä yhden:


Koska laatikko on lakkaamatonta puuta, se ei kaivannut kuin perusteellisen pesun ennen maalaushommia ja sitten vaan sprayaamaan. Alan ymmärtämään graffitien tekijöitä, tämä suihkiminen on sen verran addiktoivaa puuhaa :D
Ajattelin ensin pinkkiä laatikkoa kukkalaatikoksi ulos, mutta sitten laitoinkin sen piristämään takan edustaa halkolaatikoksi. Kukkien istutus kun taitaa olla ajankohtaista vasta ensi keväänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

1/10 | 

Talviaikaan tuo halkolaatikko käynee nopeasti liian pieneksi. :) Puiden on hyvä olla sisällä kuitenkin 1-2 vrk ennen polttoa, palavat paremmin. Vinkkinä toisesta puutalosta!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tuli tuossa keväällä jo sen verran kokemusta päivittäisestä takan lämmittämisestä että puut palavat kyllä hienosti suoraan puuvajastakin tuotuna, mutta laiskalle pieni puulaatikko ei ole hyvä ratkaisu jos ei halua joka päivä juosta vajassa :D En ole vielä löytänyt kivaa oikeaa puukoria, mutta ehkä sellainen vielä tulee vastaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

aregr
2/10 | 

Ihan kaunis koristeena, mutta ei kovin käytännöllisen oloinen, kun pari puuta vaan mahtuu :-D

3/10 | 

Tulipa siitä herkullisen värinen! Kukkien istutus, tai kukkasipulien istutus, on (kuulemma) hyvinkin ajankohtaista jos kevätkukkia haluaa, havahduin tähän vasta itsekin. Näin tätä puutarhanhoitoa näköjään parhaiten oppii, kantapään kautta... :D

Maarit
4/10 | 

Voi mikä herkullinen ihanuus! Tuollaiselle laatikolle voi keksiä vaikka mitä käyttötarkoituksia:) Ottaisin itselleni mielelläni samanlaisen:)

hheidi
5/10 | 

Täytyykin alkaa ettimään omenalaatikoita netistä, ku tarvisin just tuollasia. Haluaisin pinota niitä vierekkäin ja päällekkäin, kirjahyllyksi. :)

6/10 | 

Onpas hauskan ja pätevän oloinen laatikkomalli, varmaan itse tehtyjä? Ja noin siistin oloisiakin vielä. Kiva kun laitoit laatikosta noin hyvän kuvan! Hauskat nuo kanto"kahvat", vain yksinkertainen lovi laudoissa ja nuo nurkkien pystytuet laatikon ulkopuolella. Oon nimittäin jo pidempään halunnut väkertää laudanpätkistä laatikoita, mutten ole keksinyt hyvää mallia. Sehän on tässä, kiitos!

tuunaaja
7/10 | 

Ihana keksintö noi laatikot on niin sieviä olis mahtava tehdä hyllykkö noista päällekkäin sitten tulis vielä enempi halkoja mutta noinkin hieno piriste kotiin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011