Kun nyt alettiin tänään tuunausmekkolinjalle, niin jatketaan toki. Kiitos paljon mahtavista vinkeistä joita olette jättäneet kommenttiboxiin verhomekon fiksaukseen, paljon käyttökelpoista asiaa. Kesän jälkeen laitan mekon uuteen uskoon, katsotaan mitä siitä tulee :)

Tämän päivän nasuna vanhempaa tuunausmekkoa. Tuo helman valkoinen pitsireunus on mummoni virkkaamaa, se tekee kivasta vintagemekosta erityisen. Kukkamekot tummalla pohjalla ovat minulle erittäin mieleisiä ja niitä löytyy aika hyvin UFFilta ja vastaavista kaupoista. Ilmeisesti yhdistelmä on ollut joskus muotia. 70-luvulla ehkä? Ainakin mekkojen leikkauksista päätellen. Ainoa huono puoli se, että tällainen lipputankomittainen minä olen yleensä aika reilusti liian pitkä ko. mekkoihin.

a1huhti14


Päivän kevennyksenä. Kummipoikani äiti oli laittanut pitkästä aikaa korkkarit jalkaan, johon poika oli todennut että leikitkö Ninniä :D Ninni = minä. Hienosti on poika ymmärtänyt mistä kummitädin tyylissä on kysymys, olen suorastaan otettu! Tänään jäbä veti kauheat riemut pyöreästä mahastani, on kuulemma iiiiiiiiiiiso. Ja sitten me leikittiin roskakuskeja kenellä on Muumien Mörkö kyydissä.

Kommentit (8)

Sariska
1/8 | 

Olisin vielä tuohon edelliseen mekkoon kommentoinut:

Vaikka moni ehdotti hihojen kaventamista, (joka minustakin sopisi tuohon ja keventäisi sitä) ei sellainen onnistu jos kädentie on leikattu isoksi. Löysää hihaa varten kädentie leikataan isommaksi, kuin kapeaa hihaa tehdessä.

Nimimerkki Salla: kommentoi hyvin, ottaen huomioon tuon olemassa olevan vaateen ja mitä sille oikeasti voi tehdä! Etenkin hihan nosto olkapäällä olisi tärkeää!

Lyhyt t-paitamittainen puhvihiha olisi varmaan hyvä ratkaisu :)

Näitä vaatteiden erilaisia fiksailu juttuja on aika paljon joutunut miettimään koulussa, kun olen tehnyt peruskaavan pohjalta mekkoa tällaiselle 160cm XL-vartalolle, on vaatteiden suunnittelu ja valmistus -kurssi meneillään :)

Tsemppiä mekon kanssa, kyllä siitä vielä upean saat!

NOPPA
2/8 | 

Varmaankin 70-lukua -onko keinokuitua? Tavallaan tuo lyhyempi versio on päivitetty tähän päivään...tosi jees! Ja pitsi kruunaa asun!!
Alkoi jo syyhyttää löytää samantyyppinen...

Mipa
3/8 | 

Ehkä paras lause mihin kukaan on koskaan lopettanut blogipostausta: Ja sitten me leikittiin roskakuskeja kenellä on Muumien Mörkö kyydissä. <3

Tuuli
6/8 | 

Hehhe, mun 2-v veljenpoika puolestaan kommentoi mun korkkareita, että "on hassut kengät, pitää ostaa uudet" :D Minkäs siinä sitten voi, kun oikein kehotetaan kenkäkaupoille..

Lim
7/8 | 

Taidokasta pitsiä. Minullakin on tallessa mummun pitsiä, vaikka en mummua koskaan tavannutkaan. En vielä tiedä mihin sen laittaisin. Tahtoisin itsekin kyllä opetella virkkaamaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012