Olivia järkkäsi kivan kisan blogeissaan, joten tässä tulee N.Vaatehuoneen oma kisahuuto. Jodlatijodlati... no mutta, ideana on tykätä Facebookin peukkunapilla tammikuun parhaita postauksiani, voi nostaa peukkua halutessaan useammallekin. Toimikoon tämä samalla minulle lukijoiden mielipidemittauksena, lupaan kirjoitella teille lisää aiheesta joka saa eniten kannatusta. Tammikuun postaukset näkee vaikkapa tästä KLIK.


e41

e41

Peukkuilla saa helmikuun ajan ja kuun vaihteessa laitan arvontaan Selectedin 100 euron lahjakortin. Joten ensimmäisen vaiheen ohjeena on, jotta anti mennä my dears, thumbs up! Klik!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

milanee
2/7 | 

mä äänestin sitä facebook juttua ;-D

Gepa
3/7 | 

äänestin ihanaa raita-postausta ja sitä fb-aiheista.

4/7 | 

Tykkäsin siitä sosiaalista mediaa käsittelevästä postauksesta, jotenki tajusin lukea sen vasta nyt :o

Ellu
5/7 | 

Voi ei.. pitikö tänne kertoa mistä tykkäs? Klikkailin useampiakin... Voi kun muistais mitä:D No, alusvaatepostaus, second hand- suosikit ja raitaa raidalla. Ne oli ainakin mun suosikit, mut oli muitakin.

iinuska
6/7 | 

Eikä, kohta täytyy rekata itsensä facebookiin ihan vain kaikkien näiden oheisjuttujen vuoksi, tuttuja näkee muutenkin. :D

7/7 | 

voi mä tunnen itteni niin tyhmäksi ja pahoittelenkin, mutta mitä siis käytännössä tarvii tehä? klikkailla tällä sivustolla jotain vai facebookissa? ja tarviiko ne ilmottaa näihin kommentteihin? oon aika kädetön tietokoneiden kanssa... olisitko ihana ja kirjottaisit vielä guidebook for dummies?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Thread has been locked.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012