Mitä pidemmälle loppuvuoden juhlakausi etenee, sen enemmän joulukuusta alan muistuttamaan. Jotenkin kaikkeen kimaltavaan, pitsiin ja muuhun härpäkkeeseen tottuu, eikä mikään kohta enää riitä :D Lokakuussa asussani saattoi olla vain jokin yksi juhlavampi yksityiskohta, mutta näin joulukuun puolivälissä se on all in

Vanha Lindexin paljettihame on ollut käytössä myös arkena, yksinkertaiseen harmaaseen neuleeseen yhdistettynä. Toimii yllättävän hyvin niinkin. Pitsipaita on vanha H&M:n paita. Pörrölaukku matkamuisto.

Onko kukaan koskaan vaihtanut rihkamakoruihin esimerkiksi hopeisia koukkuja? Korvani alkavat ottaa ihan tosissaan itseensä näistä jättikiluttimista, mutta kun ne ovat niin hienot etten malta olla käyttämättä. Ratkaisuna aloin pohtia että eihän tuo olisi isokaan vaiva siirtää kiluttimia roikkumaan rihkamakoukun sijaan kulta/hopeakoukuista.

Olen käyttänyt tänä vuonna juhlapukeutumisessa lähes ainoastaan tummansinistä ja mustaa, mielellään samassa asussa. Yleensä en vilkaise siniseen päinkään, mutta tämä vuosi on poikkeus. 

Kommentit (4)

Pilvi
2/4 | 

Varmasti aivan hyvin onnistuisi koukkujen vaihto korvakoruihin! :) Itse tosin laittaisin rihkamakoruihin todennöisesti mielummin kirurginteräksestä (eli ruostumaton teräs) valmistetut koukut kultaisten tai hopeisten sijasta. Kirurginteräs on kestävää ja vaikka se sisältääkin nikkeliä, nikkeliä ei vapaudu siitä (oletan nyt että sinulla ongelmia aiheuttaa nimen omaan nikkeli), joten allergia- ja astmaliitto suosittelee sitä myös allergisille. 

Sariska
3/4 | 

Kannattaa kyllä koukkujen vaihtaminen. Itsellä ei ole mitään herkkyyksiä mutta eräs ystäväni on melko herkkä ja hän harrastaa kyllä koukkujen vaihtoa. Itsekin olen joskus vaihtanut kun rihkama koukut joskus, kun ovat kovalla käytöllä, vaihtavat väriä tai niiden pinta rikkoutuu. Monet lempparit saaneet jatkoaikaa siis koukkujen vaihdolla!

M
4/4 | 

Saanko kysyä tyhmän kysymyksen: Mistä niitä erilaisia vaihtokoukkuja, sekä hopeisia/kultaisia että ruostumatonta terästä olevia, oikein saa...? Mulla ei ole ollut korvakoruja vuosiin jatkuvan tulehtumisen vuoksi, mutta nyt haaveilen niistä jälleen. Tällä kertaa ajattelin käydä lävistäjän kautta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011