En ole muistaakseni koskaan yrittänyt täällä blogissa aprillipilaa, joten jatketaan perinnettä. Otetaan ennemmin kuvallinen havainnollistaminen aiheesta kliseisiä tapoja yhdistää tyllihame :D

Tämä on ehkä se kaikkein kliseisin, mutta (ja ehkä juuri siksi) toimivin. Tyllihame & nahkarotsi. Ei olla ihan prinsessoina vaan vähän rosoa nääs. 

Riemua ja tuskaa Minna Parikan Caracaleista. Edelleen nämä tuntuvat murskaavan hitaasti mutta varmasti jalkapöytäni, vaikka ennen murskausta takana oli useita vuosia rauhallista eloa täydellisten kävelykenkien rinnalla. Aivan jäätävän ärsyttävää. Pakko konsultoida luottosuutaria aiheesta, koska en todellakaan aio näistä luopua.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Sori mutta tuo jalkajuttubtodennäköisesti liittyy ikään. Jalkaholvisu on ehkä laskeutunut ja aiemmin sopiva kenkä ei tunnukaan enää hyvältä. Minulle on käynyt noin monta kertaa ja itse asiassa yksien kenkien kohdalla kerran toisinpäin. Onneksi en ollut raskinut laittaa niitä eteenpäin. Jalkajumppa tai moonwalkin harjoittelu voi auttaa. Nimimerkki jalkavaivainen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011