Syksyn uutuuksia on kertakaikkiaan masentavaa selata. Mustaa, mustaa, mustaa! Tylsää, tylsää ja vielä tylsempää. Eikö nyt herranen aika pimentyvään Suomeen kaivattaisi nimenomaan sitä väriä eikä pohjamutiin vetävää mustaa aukkoa?! Nyt puhutaan siis kengistä.

Olen kasvavan epätoivon vallassa pitänyt silmällä eri merkkien musta kenkä mustan kengän perään -mallistoja kunnes vihdoin löytyi valoa viemäriputkesta. Voiko näin upean violetteja kenkiä edes olla mmmm....

vagabond
vagabond

Oi Vagabondin Verat, tiedän vuoksenne en vaipunut kenkämasennukseen. Tamperelaiset, onko näköhavaintoja?

Kommentit (10)

anna

uuuu! ihaninista ihanin väri todella. muista toivoa hartaasti niin ehkä ne tupsahtavat yllättäen :) en ole tampereelta, mutta en ole minäkään nähnyt vielä, hih.

Freckles

Vinkkinä, että Vagabondilla on myös verkkokauppa, joka toimittaa Suomeen. Ihan vaan varuilta, jos et tätä vielä tiennyt, sillä nuo luomukset ovat aivan ihanat! :)

Talvikettu

Oijoi kun ihanat kengät (ja juuri mieheke sanoi etten saa tämän kuun aikana enää hankkia kenkiä). Olen koittanut saalistaa punaisia matalia saappaita joissa on löysät varret, muistaakseni sinulla esiintyi sellaiset jossain postauksessa, ja mistään ei löydy, kaikki on joko teräväkärkisiä tai piikkikorkoisia tai bling blingejä tai sitten se pahin, ne huutavat kuuluvansa maksulliselle naiselle :/(

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

nade: tehdään vetoomus, että kauppoihin tulisi enemmän tummanviolettejä kenkiä!

anna: ahhah joo ei :D ja vagabondit pitää muutenkin aina sovittaa, olen ihan hölmösti joka toisessa mallissa 39 ja joka toisessa 40 kokoa!

freckles: olen tietoinen, mutta tuo Vera malli on vieras eli en tiedä mitä kokoa olen siinä, pakko sovittaa livenä :)

talvikettu: no mutta hei, enää viikko elokuuta jäljellä :DD ei taida olla noi vielä kaupassa, ja mun säkällä tampereelle ei ees tule tuollaisia upeita värejä, vaan sitä pirun mustaa vaan :/ Blingit punaiset saappaat kuulostaa aika jäätävältä hahah.. ei blingien toivossa kannattaa selata huutonettiä ja kirppiksiä, ne munkin saappaat ovat toisen käden helmet :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sagu

Joo, musta on kyllä vähän masentava! Itse olen myöhäisherännäisenä löytänyt konjakinruskean vasta näin parikymppisenä, olen nyt siitä innoissani :D

OOOOH KUOLA VALUUUUU!! Rrrrakastan tota Vagabondin kenkämallia! ja on kyllä aika herkullinen väri totta tosiaan. Yyh Vagabondit on mun lemppareita mutta mun budjetille hieman liian hintavia :/ nimim. alehaukka

Kettuli

Brandoksella näyttää olevan noita violetteja myynnissä :) Siellähän on vissiin pitkä (ja ilmainen) palautusoikeus?

Joo-o. Jonkun pitäisi pelastaa suomen naiset siltä musta-t.ruskea akselilta. Miehillehän ei ole ikinä muuta suomesta saanutkaan. Ehkä vähän liioitellen. Mutta tosi vähän.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011