Taidan lisätä edellisen postauksen asiat mitä on jo pahemman kerran ikävä -listaan mukaan vaatevarastoni. Alan olla niin korvia myöten täynnä pitkää trikooputkea että saapa nähdä tuleeko pariin vuoteen käytettyä maximekkoja. Pukeutumiseni on niin tylsää että harakatkin haukottelee. Ja menevät sen jälkeen vetämään sieniä nurmikolta ja lentävät ikkunaa päin :o tosielämän kokemuksia meidän pihasta... En tiedä onko tuo vinkki minulle keksiä jotain muuta päälle pantavaa, vai harakoiden käsitys juhannuspöhinästä.


Viime vuonna täsmälleen tähän aikaan olimme juuri saapuneet toiselle mantereelle ja unelmien road trip oli alkamassa. Pystyn vieläkin eläytymään ihan täysin siihen huimaan fiilikseen joka vatsanpohjassa kupli, ja taputtelen itseäni selkään että jaksoin paahtaa reissussa matkapäiväkirjaa sitoutuneesti joka päivä, koska nyt voin milloin tahansa epätoivoisen tylsyyden hetkellä palata reissulle uudelleen.

Onko teillä vastaavia projekteja näkyvillä netin syövereissä, eli matkapäiväkirjoja pidemmiltä reissuilta? Lukisin tosi mielelläni eli saa linkata :) matkakohteella ei väliä.

Kommentit (18)

1/18 | 

Mä olin toukokuun reilaamassa Euroopassa, ja jokaisesta kohteesta tuli kirjoiteltua :) http://www.minullaonsiivet.com/search/label/matkalla Tuolta löytyy matkajutut, reilijutut on peräkkäin mutta niille ei oo valitettavasti omaa tagia...

Mäkin oon monta kertaa lueskellut sun matkapäiväkirjaa viime vuoden road tripiltä, sama reissu ois haaveena sitten hamassa tulevaisuudessa kun ikää on yli 25 ja auton vuokraus helpompaa! :D

2/18 | 

Nyt kuplii sitten vatsanpohjassa jotain ihan muuta :D.

Mulla alkaa myös tulla noi parit hassut vaatevaihtoehdot korvista ulos ihan just!!! Tollasta trikooputkea mulla ei vielä olekaan, että sellaisen ottaisin kyllä mieluusti, mutta pe laskettu aika, että pitäskö jättää ostamatta suosiolla vaan.... :)

Mamma80
3/18 | 

Musta tuntui et synnytyksen jälkeen vaan paheni pukeutumisahdistus koska imetys... Pitää jokaisessa asussa miettiä miten saa "tissit tiskiin" tarvittaessa ja myös niin ettei varustusta tarvisi vilauttaa koko ympäristölle. Olin imetyksen loppumisen jälkeen valmis polttamaan imetysliivit ja paidat :D vaikka onneksi sitä vaikeinta aikaa onkin vaan 4-6kk :)

aloevera
6/18 | 

Tää ei varsinaisesti ole matka- vaan vaihtopäiväkirja, eikä edes mun vaan yhen kaverin kaverin (jonka kyseinen kaveri siis linkkas mulle ja jäin koukkuun), joka oli ilmiesesti sairaanhoitajan/kätilön työharjoittelussa Bangkokissa. Kaikki kuvat ei enää toimi ja onhan siellä typojakin, mutta ihan tosi mielenkiintoista (ja karua) luettavaa. El käytti yleisblogissaan tagia "on se vaikeaa" vaihtojutuille. http://melmal.livejournal.com/tag/%22on%20se%20vaikeaa%22

ella
7/18 | 

Tämä ei ole oma, mutta varsin vinkeää luettavaa pitemmältä "matkalta" Gilille ja ympäristöön. Sisältää mm. sukeltelua ja kissoja: http://moottoripuuma.blogspot.fi/
Tällä hetkellä blogi käsittelee pikemminkin asumista kuin matkustamista, mutta kirjoittaja on pian tulossa Suomeen "turistiksi" :)

MutiNa
8/18 | 

Onneksesi oot ihanan pitkä, niin noi maksimekot näyttää hyvältä sun päältä. Tämmönen persjalkanen ku kiskasee trikoomaxin päälle, ni näytän siltä, että oisin just heränny aitasta ja suunnittelisin lypsylle lähtöä. En tosin tiedä kuka lähtee lypsylle yöpaidassa, mutta...

Meidän reilun vuoden takaisen neljän kuukauden Aasian matkan kuulumisia ja näkymisiä pääsee lukemaan ja katselemaan osoitteessa www.kauasjatakaisin.wordpress.com. Sekavaa jorinaa matkakohteista ja fiiliksistä.

Saara
9/18 | 

Meidän matkapäiväkirja parin vuoden takaiselta Aasian reissulta löytyy täältä http://hihnallelaukku.blogspot.fi/

Viime kesänä seurasin innokkaasti teidän road trippiä. Matkan seuraaminen sai kyllä aikaan kovan reissukuumeen ja haaveen toteuttaa joku päivä vastaavanlainen reissu.

Laine
10/18 | 

Nauran täällä ääneen sienissä sekoileville harakoille!

Olen asustellut kolmesti ulkomailla ja joka kerralla olen pitänyt kaikille julkista päiväkirjaa. Joka kerralla päiväkirjan kirjoittaminen on tuntunut hyvin erilaiselta, ja tämä viimeinen kerta oli hämmentävä prosessi. Karrikoiden sanottuna kaikki, mitä koin ja tein, oli niin ylitsevuotavan superlatiivista, etten edes osannut sitä sanoiksi kunnolla pukea ja se hämmensi ja ajoittain turhauttikin.

mertaedempana.blogspot.fi

12/18 | 

Suuri hatunnosto siitä, että jaksoit kirjoittaa matkapäiväkirjaa päivittäin! Ja myös suuri kiitos, koska se oli hurjan piristävää luettavaa viime kesänä

Jaahas, näköjään loppuosa edellisestä kommentistani katosi johonkin :D Sitä vielä kirjoittelin, että mulla on juuri menossa viimeiset päivät kuukauden mittaisesta Jenkkien road tripistä kahden ystävän ja mieheni kanssa. Ollaan kirjoiteltu blogiimme aina matkan varrella, voit käydä kurkkaamassa osoitteessa filmirulla.blogspot.fi :)

13/18 | 

Laittelin juuri vanhoja matkakuvia blogiini - tosin vuosien takaa. Ensi viikolla on luvassa hieman uudempia. Harva asia kuitenkaan olennaisesti muuttuu, joten matkakuvista voi nauttia aina.

15/18 | 

Teidän road trip -kertomus oli kyllä ihana! Sekin osaltaan vaikutti siihen, että Jenkit alkoi enemmän kiinnostaa matkakohteena muutenkin kuin tyyliin New Yorkin osalta.

Me ollaan kirjotettu matkablogia meidän 7kk:n Aasian-reissulta ja vähän myös Pariisin-vaihdosta ja muusta reissaamisesta. Teksteihin panostaminen sai vaan niin pitkällisiä mittasuhteita, että päivitysvauhti ei ole ollut ihan huippuluokkaa, mutta toivottavasti se kuitenkin ihmisiä on ilahduttanut. Löytyy siis osoitteesta http://suitsyousherpa.wordpress.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013