Jos joku asia elämässä on mennyt putkeen, se on työkaveribingo. Uuteen työpaikkaan mennessä ei voi koskaan tietää, millaiseen seuraan pääsee. Minä olen saanut ympärilleni huippuihmisiä jokaisessa merkittävässä työpaikassa.

Esimerkkinä tästä vaikkapa se, että vietämme edelleen pikkujouluja joka vuosi yli 15 vuoden takaisen duuniporukan kanssa, ja käymme säännöllisesti after workilla edellisen työpaikan ihmisten kanssa, vaikka meitä alkaa olla kokoontumissa paikalla jo yli viidestätoista eri yrityksestä. Moni on lähtenyt maailmalle ja uusille urille, mutta alumnitoiminta on vilkasta. 

Viime lauantaina tapasin vanhan tiimini illallisen merkeissä, ja siinä me viisi ex-työkaveria nauroimme kuusi tuntia putkeen, ihan kuin emme olisi koskaan "eronneetkaan". Joten kyllä, voin sanoa voittaneeni työkaveribingossa aina uudelleen ja uudelleen. Jatkumo pätee myös nykyiseen työyhteisööni, viihdyn erinomaisesti. 

Lauantain illallispaikaksi valikoitui Masu, josta olin kuullut paljon hyvää. En tiedä miksi ei ole tullut käytyä syömässä kyseisessä paikassa, vaikka se on ollut Tampereella jo melko pitkään. Ei tarvinnut pettyä, sillä ruoka oli todella hyvää ja palvelu vielä parempaa. 

Käsilaukkuni saattoi vaikuttaa annosvalintaan :D

Epävirallisessa pikkujouluhengessä pukeuduin mustaan yksinkertaiseen Rosemunden silkkimekkoon, että asusteet pääsivät oikeuksiinsa. Olen niin iloinen, että ymmärsin aikoinaan ostaa tuon Minna Parikan sushilaukun, se on yksi rakkaimmista juhlaveskoistani. 

Jalassa oli tummasävyiset leopardikorkkarit, mutta valikoin ne vasta viimetipassa lähtöhetkellä joten ne eivät näy kuvissa. Kaulakoru on jokin vanha rihkamakoru, ei mitään muistikuvaa mistä se on ostettu. 

Hyvät työkaverit ovat kultaa, heidän kanssaan viettää kuitenkin ison osan päivästä. 

Kommentit (1)

Pallokala
1/1 | 

Toisilla ei siinä bingossa tunnu voittoa tulevan koskaan. Olisikohan niin että se lähtee monesti itsestä, miten uudessa työyhteisössä viihtyy eli olet varmaan tehnyt osaltasi jotain oikein. :)

...luonnollisesti se ei tietenkään aina ole itsestä kiinni, koska paskaa organisaatiokulttuuria tai persoonallisuushäiriöitä ei omalla asenteella korjata.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010