En ole harrastanut suomalaisten perustoimintaa eli terassilla hengailua tänä kesänä ollenkaan. Tajusin sen itseasiassa vasta äsken, kun heitin kamerasta kuvat koneelle. Mutta eilen illalla tuli korjattua tämäkin asia Armonkallion paikallisessa. Eikun hetkinen, istuin Kämmenniemen paikallisessa terassilla viitisen minuuttia kuukausi sitten! Ha, en olekaan täysi luopio :D Syy näille eksoottisille paikkavalinnoille on aina kavereiden bändien keikat. Ja eilen illalla oman miehen bändin keikka.

Mutta ennen keikkaa meillä oli Monan ja hänen miehensä kassa piknikki olohuoneessamme, jota koristaa nyt ihka uusi kirppispöytä. Sisäpiknikki siksi, että ulkona ei vallinnut kovin optimaalinen piknikkisää.


i6

i6

Nöpö teki jotain erikoista, ja parkkeerasi persauksensa Monan syliin. Tästä oli pakko räpsäistä kuva, koska katti ei todellakaan tunge vieraan syliin tuosta vaan. Monassa oli ilmeisesti jotain kissamaisia piirteitä ;)


i7

i7

Minä heitin ylleni punaisen Garden Collectionin mekon, viihdyn siinä äärimmäisen hyvin. Jotenkin tuo överipunaisuus ja ruusuisuus tehoaa.


i5

i5

No sitten se terassi. Ennen keikkojen alkua parkkeerasimme Hannibalin terdelle pirteän viileään iltaan.


i4

i4


i3

i3

Ja loppuilta kuunneltiin musiikkia ja juoruttiin sisätiloissa. Hannibal oli oikeasti ihan viihtyisä pubi, mukava paikallinen armonkalliolaisilla.


i2

i2

Sitäpaitsi nuo paikalliset ovat paljon mielenkiintoisempia kuin keskustan pakko-olla-in -paikat, noissa on tunnelmaa :D Poikkeuksena ihana Tuulensuu, joka on meidän oma paikallinen ja se on rakkaista rakkain!

Kommentit (13)

L'amour
3/13 | 

Voi ihana toi sun mekkos, oon iteki kuolannu tota joskus H&M:n kuvastosta, mutta ei oo vaan sit tullu ostettua :D Ja noi sun hiukset on tosi kivat! Ihanan pitkät, kauanko oot noita kasvattanu?

neitih
4/13 | 

ihana olohuone teillä. Aivan eri tyyliä kuin täällä...

Toivosin kenkien huoltopostausta. Miten käyttöönotat esim parikat ja muut ihanuudet? Juuri vastaanotin uudet parikat ja nahkapohjat ovat tosi liukkaat ja pelkään että ne kuluu käytössä.

7/13 | 

Hienon olkkarin pöydän ootte löytäneet. :) Mulla on hakusessa jokin vanha vitriini tai lipasto, muttei oikein meinaa löytyä.

Kenen ihana korko kuvassa? :D

Marion
11/13 | 

Kivoja kuvia! =)

Olisiko teidän kattovalaisimesta mahdollista saada parempaa kuvaa? Ja tietoja mistä moinen on hankittu?

Oma kattovalaisinveteraanini on jäämässä eläkkeelle ja kaipaa nyt arvoistaan seuraajaa... =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla