Olen nauranut niin paljon perjantain keikkakuville ettei tosikaan. Enkä voi uskoa, että saatiin Mona houkuteltua mukaan Petri Nygårdin keikalle :D tuli vähän vettäkin jossain vaiheessa, mutta ei haitannut.


j6

j6


j5

j5


j1

j1


j4

j4


j3

j3


j2

j2

Kiitos tytöt, ootte parhaita :D

Kommentit (9)

Viivi
5/9 | 

Moikka! Jumpin arvonnan uusikin kommenttiboksi alkaa jumittaa, uus olis taas paikallaan! Osallistuisin mielelläni mutta ei onnistu :(

anei.
6/9 | 

haha mä seisoin teidän vieressä/takana koko keikan ajan, ja taidettiinpa heilua olutjonossakin peräkkäin :D näytin niin uitetulta piisamirotalta sen sateen jälkeen, ni en uskaltanu millään tulla kertoon et luen sun blogia :P ens kerralla sit!

Loli
8/9 | 

Vaalea kaveri on salettiin ollut siinä treffiohjelmassa (joku tätä kommentoi) Mä katoin jo kans, et mistä mä typykän tunnen, mut hänhän on telkkarista tuttu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012