Kun perheen 3-vuotias näki Steve Maddenin glittertennarini, se oli menoa. Tytön silmissä syttyi tähdet ja suusta pääsi ooooo ihanat kimaltavat -huokaus. Siinä tilanteessa nauratti, että se omena ei tosiaan kauas puusta putoa. Anni on aina tikkana paikalla, jos otan vaatehuoneesta kenkälaatikoita ulos. Meidän perheen naisilla on kenkähulluus verissä (tai opetettuna krhm..).

Nämä glitterit ovat nettikirppislöytö:

Minna Parikan mallistoissa on nykyään myös lastenkenkiä, jotka ovat suloisia kuin mitkä! Mutta vaikka olenkin täysipainoinen kenkäfriikki, jokunen järkisolu päässäni kuitenkin vielä yrittää pitää huolen siitä, etten harrasta älyttömyyksiä. 3-vuotiaan jalka kasvaa niin kovaa vauhtia, että kalliiden hienostelukenkien ostaminen ei ole pakollista.

Mutta. Jos nettikirppikselle tulee myyntiin käytetyt Parikan hienostelukengät 15 eurolla... Se on eri asia.

Olisittepa nähneet Annin ilmeen kun hän avasi kenkäpakettinsa. Ihan omat hienostelukengät! Meidän perheessä näitä glitterhömpötyksiä kutsutaan aina etuliitteellä hienostelu :D Se on ihan samantekevää, vaikka nämä kengät ovat sopivat vain yhden kesän, ne voi sen jälkeen puhdistaa ja ripustaa vaikka koristeeksi seinälle. 

On varmaan sanomattakin selvää, että tällä hetkellä tyttö haluaa heti päikystä tultuaan jalkaansa puputennarit. 

Kiinnostuneena odotan kasvaako Annille samankokoinen jalka kuin minulla. Toki voi olla, ettei tyttöä enää vanhempana kiinnosta äitinsä kengät vaan muodissa on silloin jotain ihan muuta.

Kommentit (11)

AnnaT
4/11 | 

Mahtavaa nähdä että kimallepuput pääsivät rakastavaan kotiin eikä edelleentrokaukseen:D Mietin itsekin laittavani seinälle mutta mies tuumi että koti näyttää jo ihan tarpeeksi kenkä- ja lastenmekkomuseolta. Tyttärelle tuli tosin vähän suru puseroon mutta kun kengät eivät mahtuneet enää jalkaan niin sovittiin että tehdään joku toinen pikkuprinsessa iloiseksi. Nyt neiti haaveilee äidin sateenkaaripuputennareista ja Starleteista ja muistaa sanoa että kiva kun joku toinen tuli iloiseksi ja puput saavat vielä loikkia:)

Eksyin blogiisi sattumalta eilen herkkukaakaota hakiessani ja menee heti seurantaan:)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Oi miten kiva että löysit tänne :) Voit näyttää tyttärellesi kenkien loppusijoituspaikan ja kertoa, että toinen pikkuprinsessa tuli ihan mielettömän iloiseksi pupusistaan :D Tytölläsi on loistava maku Starlet-haaveiden perusteella, se on yksi kaikkien aikojen lempiparini Parikan vanhoista malleista!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marikav
5/11 | 

Se olit sinä, joka ennätit edelleni :) mutta hyvään kotiin pääsivät! Jatkan metsästystä kummitytölle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011