Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (54)

Susanna

Onnea kauniista nimestä! Ja voi vitsi miten ihanasti olet laittanut tarjoulut! Tuli ihan hirveä halu järjestää juhlat, vaikka tiedänkin, että ei se itse tuhertaminen niin juhlaa ole. ;)

Paju

Onnea Annille! Ihana nimi! Olisi meilläkin vaihtoehtona, mutta "harmi" kyllä tulossa on poika :) Itse ihastuin nimeen Villimpi pohjola-sarjakuvan takia, onko teillä nimen takana jotain "syvempää ajatusta", jonka uskaltaisit täällä jakaa?

eij

Paljon onnea Annille nimestä! Ihana kuva ja jotenkin ihan mahtavaa kun olette niin persoonallinen, kaunis perhe aina kodista lähtien:)

Anni

Hyvän nimen tytsy sai ;) Miten päädyitte tähän nimeen, onko suvussa kulkeva, vai tuntuiko muuten vain sopivalta?

Miira

Onpa osuva nimi teidän tytölle. Raikas mutta perinteinen, sellainen iloisen ja reippaan ihmisen nimi, näin mielikuvatasolla. :-)
Kiitos, että kerroit myös lukijoillesi lapsenne nimen. Monen bloggari-äidin käyttämät kirjainlyhenteen ovat ymmärrettäviä, mutta vähän tylsiä.

inneJ

Saipas tytteli ihanan nimen! Olen tosin vähän puolueellinen, sillä paras ystäväni on Anni ja tämän 7kk ikäinen tytteli taas Sanni.. :)

hattivatti

Söpö nimi kyllä! Jotenkin olisin vain ehkä odottanut teiltä jotakin persoonallisempaa, mutta eiväthän vaate- ja sisustustyyli tietenkään välttämättä nimimakua määrää ;)

NOPPA

>Yllättävä ja yksinkertainen, vanhakin nimi. Hienoa, ettei se tavanomainen nykypäivänä. Ja kuinka suloiset mekot---kunpa kasvotkin nähdä sais...
ONNITELLEN KOKO PERHETTÄ!

jk

Oi suloisuus! Ja oi yhteensattumat. Syksyllä raskaaksi tultuani luin blogista että hei Nelliinakin saa vauvan. Samassa tahdissa kasvateltiin vatsaa ja pari viikkoa oman synnytyksen jälkeen blogissa oli teidän neidin maailmaantulotiedotus. Ja nyt pari viikkoa meidän ristiäisten jälkeen teidän nimijuhlat ja SAMANNIMINEN VAUVA. Somat samikset <3

Anni

Voi vitsi, ollaan sitten kaimoja pikkuneidin kanssa! Pakkoa sanoa että hyvään nimeen päädyitte ;) Paljon onnea Annille ja koko perheelle, oli varmasti ihanat nimiäiset!

piitzi
Liittynyt28.2.2014

Voiiii ihana nimi!! Jos ei kaverin tyär olis ollut Anni niin olis ollu meidänkin tytyn nimeksi ehdolla :)

sande

Voi kun ihana kuva! Toivottavasti nimiäiset menivät hyvin ja onnea sankarille sekä vanhemmille. :)

Sanna

Onnea Anni kauniista nimestä! Jotain vanhahtavaa osasi odottaakin. Kiva että kerrotte nimen täälläkin :)

AnneH

Ihana nimi ihanalle tytölle. Mun esikoispoikani morsian on Anni ja ihania nuoria naisia näemmä kasvaa pienistä Anni-tytöistä. Onnea prinsessalle ja perheelle <3

emilia_e

Luin ensin, että Antti :D

Sitten tuli mieleen lapsuuden lemppariruno:
Anni tanni talleroinen
punaposki pulleroinen
Haki kellarista voita,
maitoa ja perunoita

Ei mitään muistikuvaa mistä tuo on, veikkaisin vanhaa aapista.
Onnea!

Alexilo

Voi miten suloinen kuva teistä! Ja Anni- nimi sopii teidän perheeseen kuin nenä päähän. :) Olisi mielenkiintoista tietää enemmänkin nimen taustasta, oliko valinta helppo.

Hilsu

Kiitos! Liikutuin aamupäiväkahvilla kyyneliin. Ehdottoman kaunis kuva. Kaikkea hyvää teille!

atomi

Niin ovat suloiset äiti ja vauveli tässä kuvassa:) Ja Anni on mitä mainioin nimi pikku tyttösellenne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012