Huomasin että Asoksella oli niitä minun Fly Londonin tyttömaihareitani puoleen hintaan, eli jos joku niitä jäi kaipaamaan niin nyt olis hajakokoja saatavilla :) Oli myös niitä pitkiä, mutta ihan vain joku 1 minikoko. Hintaa jäi 57£.


Flylondon

Flylondon

Kommentit (12)

hellobarbie
1/12 | 

mitäs värejä noit maihareita löytyy ? (: toi kuvassa oleva ei ihan sovi mun pukeutumiseeni.

Susanna
3/12 | 

Hei Nelliina !
Olen uskollinen ja tyylitajuton lukijasi, joka nauttii taidostasi yhdistellä kokonaisuuksia (vaatteet, asusteet,´hiukset jne. Ihailen sinun Ivanan Jade-mekkoasi. Luuletko, että se päällä voisi mennä esim. työpaikan pikkujouluun yökerhoon?
Olisin kiitollinen jos ehdit konsultoida avutonta.

Niina
4/12 | 

Hei Nelliina minulla olisi sinulle yksi postausehdotus. En tosin ole varma oletko sellaista jo tehnyt, mutta jos olet niin linkkaa siitä vaikka tänne. Kun sinä olet tuollainen kenkien rakastaja niin kuin moni meista naisista on voisitko tehdä sellaisen postauksena, jossa kerrot kuinka huolla erimateriaaleja olevia kenkiäsi, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyväkuntoisina pitkään. Olisi kiva saada esim. tietää millaisia hoitotuotteita minkäkin materiaalin kanssa kannattaa käyttää.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/12 | 

minulla oli tuo Jade ylläni Ellen fashion awardseissa, eikä ollut yhtään alipukeutunut olo että kyllä sanoisin että on oikein passeli pikkujoulumekkokin :) Sehän on vieläpä kauniisti kimmeltelevä kun läheltä katsoo. Kunnon korkkari jalkaan, koruja ranteisiin ja kirjekuorilaukku, juhlalookki on valmis :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

anuski
8/12 | 

Hello,on monesti tullut mieleen että millaiset säilytystilat sulla on vaatteille ja KENGILLE?Meinaan että kun sulla on niitä niin PALJON!Ois hauska nähdä kuvia!!

Sandy
10/12 | 

Heips!
Oliko ne sun FlyLondon-maiharit millaista kokoa? Mietiskelen et mahtuiskohan tuo 3-koko mulle;)

12/12 | 

Nyt sä sen nainen teit. I-ki-nä en ole mitään ostanut blogin suosittelemana, mutta tänään tuli se päivä. Noi sinappi-maiharit oli niin just sitä mitä oon salaisesti havitellut koko syksyn että pakko oli kirjautua Asoksen käyttäjäksi ja laittaa tilaukseen. Ainoa jäljellä oleva kokokin pitäis olla just mun jalkaan sopiva. Toivotaan parasta. Valtava kiitos vinkistä :)

Sandy
13/12 | 

Kiitsa vastauksesta, ne loputkin kengät oli näköjään jo lähtenyt sieltä..heh. Aina tätä liikaa harkitsemista. Toisaalta ihan hyvä. Toisaalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012