Kenkäfriikin verkkokalvoille piirtyi juuri uskomattoman söpösiä tyttösaappaita Brandoksen uutiskirjeessä, jotka tottavie miellyttävät tälläisen neitihattaran epäandrogyynia makua. Punaiset Primebootsin prätkäsaappaat! Vaaleanpunertavat (lihanväriset :D) Tony Moran nilkkurit uuh!
(kuva)

Koska punaiset saappaat nyt vain ovat.

Kommentit (11)

2/11 | 

Lihanväriset :D Katoin kanssa noita kenkiä heti että "noihan on ihan ihonväriset!" ...hahah... malli on kyllä mitä ihanin!

Nunnu
6/11 | 

Voi eiiiiih! Miten upeat noi punaiset kengät. Mutta miksi oi miksi niiden pitää maksaa niin paljon, etten ikinä maailmassa saa niitä ostettua... Tai saanhan mie, jos sitten suostun myös asumaan siellä kengässä.

10/11 | 

Molemmat ovat hauskat (ja vaihtelua ainaisiin mustiin ja ruskeisiin!), mutta varsinkin Moran nilkkurit ovat upeat! Aivan täydelliset kevätkengät, joilla uskaltaisi talvia vielä vähän lumisillakin kaduilla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012