Valkoiset röyhelömiehustaiset paidat olivat suurta huutoa kasarin ja ysärin taitteessa. Niitä käytettiin koulujen joulujuhlissa ja muissa tapahtumissa, jotka vaativat verkkareita parempaa pukeutumista. Minun valkoisessa paidassani oli miehustan lisäksi suuret pussimaiset hihat ja röyhelöt vielä hihansuissakin. Täysillä tai ei ollenkaan - mottoni jo lapsena. 

Nostalgian lisäksi valkoisista röyhelöpaidoista tulee mieleen Kaija Koo. Olen nähnyt tarpeeksi monta kuvaa Kaijasta valkoisessa paidassa, että yhdistän kyseisen vaatteen aina häneen.

Ostin Edinburghista nostalgiahuumassa aivan huikean valkoisen River Islandin röyhelöpaidan, joka näkyy tässä alla kuvissa. Röyhelöiden lisäksi siinä on vielä mustat nauhat kauluksessa, jotka saa kiedottua rusetille. Kun tähän paidan yhdistää Zaran kirjaillun samettijakun, aletaan jos siirtyä Kaija Koosta Michael Monroen suuntaan. Glam rock never dies!

Housut: Zara / Kengät: Ecco

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011