Torstain Hesarista löytyi juttua kumisaappaista, johon minuakin kysyttiin mukaan punaisten korkkarikumppareideni kanssa. Mikäs siinä sitten, kaunokaiset koipeen ja menoksi. Olen jo vuosia liputtanut näiden perinteisten kumppareiden vaihtoehtojen puolesta, vaikka matalakantaisillekin saappaille on ilman muuta käyttöä (Hait, I love you). Korolliset Melissan punaiset nilkkurit ovat tällaista citylikan humputtelua, ja sadepäivän piristystä parhaimmillaan. Ja nythän tosiaan minulla on myös roskimmat Sorelit millä loiskutella märilllä kaduilla, että ei voi ainakaan masistella sateessa enää.

Sain kuvaajalta muutaman otoksen itselleni, joissa yritän pysyä yhdellä jalalla pystyssä Finlaysonin tutuissa maisemissa. Voin kertoa että tasapainoni ei ole ihan paras mahdollinen, kun pitää yrittää samaan aikaan hymyillä niin ettei näytä kyöpelivuoren noidalta. Yksi asia kerrallaan kiitos, jos on korot jalassa.
Kuvat: valokuvaaja Rami Marjamäki / Prokuvat.fi

Kumisaapasviikko selvästi meneillään tässä blogissa. Mutta ainakin sopii ajankohtaan harvinaisen hyvin. Paitsi että tänään meinasin läkähtyä helteeseen kaupungilla! FYI maailma, nyt on SYKSY!

Kommentit (10)

Shrek
1/10 | 

Jalassa niin kepeän ja naisellisen näköiset, pelkästääm kuvattuina aika kinkyt. Me likes :)

Mila
5/10 | 

Kauniit Melissat. Mulla on syksyksi ihanat Tretonin Keltaiset Skerry Sprits saappaat. Pirtsakat ja käytännölliset tarhantädille.
Hyvää syksyä Nelliinalle! :)

6/10 | 

Melissat <3

Itse löysin yhdet hempeän vaaleanpunaiset kirpparilta ja vaikka eivät ihan oikeaa kokoa olekkaan (piru kun tekevät niin pieniä :--D) niin oli ne pakko napata mukaan. Ja se tuoksu mikä niistä lähtee on aivan huuumaava! <3 Kauan olen myös muita Melissoja himoinnut, mutta toistaiseksi ei ole sit tullut hommattua..

Lilian
8/10 | 

Olen koittanut vakoilla, mistä noita punaisia kaunokaisia saisi ostaa, mutta ilmeisesti ei kait mistään :( Ei ole ainakaan vastaan tullut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012