Saku tilasi gTie -visiitillä itselleen kravatinkorvikkeen, joka saapui sopivasti perjantaina lauantaisia hääjuhlia varten. Mies ei ole koskaan viihtynyt perinteisessä puku + kravatti -kombossa, joten mitä sitä turhaan kärsiä kun vaihtoehtojakin löytyy. Ja jumaliste millainen vaihtoehto! Vaimo oli aivan sulaa vahaa seuraavan kaulasolmuhärdellin edessä. Mikähän mahtaisi olla tuon kaulasolmukejutun nimi heh..


gtie

gtie

Että heipat vaan epämieluisille kravateille ja tervetuloa juhlallinen solmuke, jonka voi sitoa monella monella eri tavalla. Tällä kertaa piilotettiin kaulukset, mutta oli upea kauluksienkin kanssa. Aivan mielettömän hieno vaihtoehto juhlapukeutumiseen. Jos Saku ei olisi tuota itse ostanut, olisin tilannut sen joululahjaksi. Ensimmäinen joululahjavinkki - check!

Kommentit (29)

Mimmi
4/29 | 

Näyttää kyllä upeelta, vaikkakin etiketin mukaan plastronia ei sais pitää kuin häissä sulhanen tai vieras sillon, jos hänen yllään on saketti. Toisaaltaan, etiketti on tehty vain rikottavaksi :)

Jaana
10/29 | 

Todella hyvännäköinen. Tekis mieli tilata omalle ukolle kans, mutta mun mies on niin klassinen pukeutuja, ettei mitenkään istuis - näyttäs pelleltä. Kyllä tommonen solmukejuttu vaatii vähän särmempää (mikä sana?!?!?) ja rock-henkisempää miestä kantajakseen. Sakulle istuu ihan mielettömän hyvin!!!!! =)

LittlePhoenix
12/29 | 

Oijoi, miten tyylikästä :D Jos en ihan mettään muista, tuo on ascot-solmio. Mistä lie sekin nimi tullut...? :D

Veera
13/29 | 

mä just viimeisen gTie reissun jälkeen intoilin noista omalle miehekkeelleni. Jos ikinä mennään naimisiin, tiedän kyllä mitä haluan hänelle kaulaan juhlapäivänämme. :D

Terhikki
16/29 | 

Hihihiii..pakko kertoa et mun Vivien of Holloway-mekko tuli tänään! Valitsin sen mustan mansikkakuvioisen mekon.Ja hyvin sopii..kaunis on.Sain sulta idean siihen..Kiitos vinkistä! : )

Maian
17/29 | 

Vau kun tyylikäs solmuke, loistava ei-niin-perinteiseen lookiin :) Joululahja-ainesta ehdottomasti!

Juhlista "puheenollen", saisiko utelias kysäistä missä juhlitte omia häitänne aikanaan? Muistaisin että bileet olisivat jatkuneet aamuun asti ja sellainen paikka olisi itsellekin hakusessa, mutta rajoitteita tuntuu olevan joka puolella :/

Ymmärrän toki, jos et halua asiaa paljastaa :)

anu
18/29 | 

Hey you! Miul olis kymysys sen sinun tree hugger takin hupusta: onko se tarpeeksi suuri? Mä oon pitkään tuskaillut takkien olemattomien ja juuri ja juuri takaraivon peittävien huppujen kanssa, ja ois kiva kerrankin löytää talvitakki jossa huppu ihan jopa mahtuu päähän ja suojaa otsatukankin! :D Pistän sen takin tilaukseen mikäli sanot että huppu on tilava.

Lou
19/29 | 

Ihana. En ole koskaan pitänyt kravateista, mutta niin menneen ajan valkoiset röyhelötkin ovat liikaa - tuo sen sijaan on hieno.

wry
20/29 | 

Hei Niina kiltti, olisiko mahdollista saada kuvaa tuosta solmuhässäkästä eri värisen paidan kanssa? Näyttää nimittäin hienolta, mutta en hahmota paidan ja solmukkeen rajoja tuossa Sakun mustassa, joskin ehdottoman tyylikkäässä yhdistelmässä. :)

29/29 | 

Ei jestas, tuosta lähtisi munki miekkoselle kravatinkorvike! Mielettömän tyylikäs =) Harmi että hinta ottaa tässä tapauksessa hiukan vastaan, enkä uskalla tuurilla ostaa joululahjaksikaan jossei sitte satukaa tykkäämään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012