c52

Ei muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (25)

1/25 | 

Nooh, vähän lunta sais tulla tännekin! Tietysti ihan siellä tuiskussa tuskin on kovin mukava olla.

Mutta eikös se Suomessakin pikkuhiljaa ala mennä voiton puolelle - maaliskuun lopulla viimeistään ne alkaa jo sulaa!

6/25 | 

Mäkin kiinnitin huomiota tohon huulipunaan ja <3 karvahuppuun <3 Mut joo, aika v*tun ankee keli ollu tänään, ei ihan hirveesti inspiroi tehä muuta ku vetää potkupuku päälle ja hautautua viltin sisään. Vaikka öö, pitäis tiskata ja viedä roskia. Ei tänään :D

"Miksi tehdä tänään mitään, minkä voi huomennakin jättää tekemättä"

la_poubelle
7/25 | 

Oot satavarmasti yksi parhaimmista kotomaamme bloggareista. Mua ei ees kiinnosta mikään muoti ja silti luen tekstejäsi ihan into piukassa. Kiitos näistä naurunkyynelistä!

Soffe
8/25 | 

Mä tyhmä katoin aamulla vaan lämpömittaria, vaikka äiti oli eilen varottanut lumipyrystä. Siinä sitten tepasteltiin minihameessa prkl... :D Täytyy sanoa että hatutti! :D

11/25 | 

Että kelien keli vai? :)

Mikään ei vedä silti vertoja sille viime viikon perjantain jäätävälle myrskylle >:C

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

toi kuva on kuules ihan siitä sun duunipaikan kulmalta koskipuistosta :D ilmeisesti teillä sielä pyndellä on joku talven satumaa ja me täällä alempana kaupungissa kärsitään ...ttu mitä kuraa -keleistä :D oli vielä niin paljon lunta että mun prätkäsaappaat hörös jatkuvasti lunta sisään, olin niin valmis ottaan taxin ulkomaanterminaaliin!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

16/25 | 

hahah! täällä pispalassa paistaa aina aurinko ! ei vaa, tajusin että tällä hetkellä tuulee harjun "sillä" puolella. sen sijaan syksyisin tuulee aina meidän puolella eikä ulko-ovea saa edes auki!

huomiseeeeeen!! <33

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011