Putiikista Rannalla tuli viestiä, että noita paljon kyseltyjä UGGin Lynnea -saapikkaita on nyt saapunut kauppaan ja nettikauppaan. Löytyy tummanruskeina ja pähkinänruskeina.


a2

a2


a1

a1

Minä sain nuo saappaani joskus yli vuosi sitten eli ne ilostuttavat päkiöitäni nyt jo toista syksyä. Lynneoissahan on päkiän alla superpehmoinen karvavuori, jonka kanssa kävely on kirjaimellisesti pumpulia. Näistä on tullut ehdottomat luottokengät niille päiville, kun olen tappanut jalkani jossain megakoroissa edellisenä iltana :D

Kommentit (7)

3/7 | 

Oon pitkään jo haaveillut juuri noista kengistä! Oon käyny näitä kuolailemassa monesti Aleksi13 -liikkeessä. Onko nuo kengät talveen sopivat? Haussa olis nimittäin korolliset talvella käyvät kengät.

millamainen.blogspot.com

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Noissa on pitävä kumipohja jolla olen taapertanut lumessakin eli kyllä toimii talvikenkinä :) ja noi on superlämpöiset tuon vuorinsa takia. Samoin voin suositella Swedish Hasbeensejä samaan tarkoitukseen, pysyy pystyssä. Hasbeensit vaan on tosi kylmät, eli villasukkavara kannattaa jättää.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hanna
4/7 | 

Mua kiinnostais kans toi että luuletko että kengillä pysyy myös talvella pystyssä? Itsellä hakusessa juuri tän tyyliset talvi korkkarit. Aivan ihanat <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012