Moni oli ilmeisesti löytänyt sisäisen prinsessansa pinkkien UGGieni suhteen kommenteista päätellen, joten vinkiksi että Putiikin nettikaupasta noita lämpöisiä kavereita saapi KLIK :)


Istun täällä parhaillaan sohvalla (ilman aamukahvia nyyh) ja olen ihan puulla päähän lyötynä että tänään pitäisi lähteä Londoniin! Olen innosta soikeana kun pääsen näyttämään isälle ja Kirsille lempparikaupunkiani, ihan mieletöntä! Tylsää vaan että siskoni ei päässyt mukaan tälle reissulle, mutta pitää tehdä punapään kanssa sitten joskus oma reissu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

1/11 | 

Hei mä en kestä, ei saa mainostaa noita ihania kenkiä! Opiskelijan pankkitili on muutenkin jo ihan tyhjä ja nyt on ehkä mahdotonta hillitä iteään...

(Mutta kysyn silti, että onko noi kengät miten pinkit, kun täällä näyttää mielestäni aika paljon kirkkaammalta tuo sävy kuin mitä putiikin sivuilla?)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/11 | 

salla: nyt sit harjoitat itsekuria :D toi mun kuva on otettu hämärässä, joten näyttää ehkä aavistuksen punaisemmalta sen vuoksi, ovat hempeän vaaleanpunaiset livenä. Selaa pari postausta taaksepäin niin näkyy lisää kuvia :)

Rytsis: WUT ai sä muka tykkäät pinkeistä :DD vai oliko tää tiukkaa sarkasmia :P

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Shrek
5/11 | 

Jep! Kyllä tässä itse kukin joutuu periaatteensa pyörtämään tuollaisten tallukkaiden edessä :)

Kirsi
6/11 | 

Hyvää Lontoon matkaa! Me kaverin kans lähdetään sinne myös tänään illalla, Helsingistä easyJetillä tällä kertaa.

9/11 | 

iiks oli pakko tilata vaikka opiskelijan budjetilla elän! noi on vaan niin söpöt ja kenkärfiikkinä en voinu vastustaa, enkä ees omista yksiäkään uggeja. siinä hyvä perustelu ;) ps. Rakastan siun blogia. oo ollu jo kauan lukija!

girl80
10/11 | 

Nyt kun lötyis joku ihana ihminen joka haluis käydä nappaa tampereen vero modasta semmosen polkadot mekon sinisellä pohjalla valkosii palloja, aivan ihana!! haluisin tuon mekon mutta missään sitä ei tunnu muualla olevan enää ja nytkin vain muutama jälellä :/ tietenkin korvaan vaivannäön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Heinäkuu