Paljon onnea kaikille valmistuneille! Meilläkin oli lauantaina ilo päästä juhlistamaan ylioppilasta. Valitsin ylleni Uhana Designin kimonotakin, sillä se nyt vaan on suosikkini. Kimonon kanssa on helppo juosta lapsen (ja kakun) perässä, mutta se on silti juhlava ja ylellinen. 

Takin värimaailma on täsmälleen sama kuin puutarhamme :D

Vintage-laukkuni on hieman liian suuri juhlakäyttöön, eikä se ole edes kovin juhlava. Valitsin laukun kuitenkin koko päivän reissulle mukaan, sillä sinne mahtuu helposti kamera ja muut tarpeelliset tarvikkeet.

Tuo musta hatuke on aitoa vintagea 50-luvulta. Siinä missä tavallinen hiuspanta voi olla hieman arkinen, tämä lähes taideteokseksi luokiteltava kalotti on mitä parhain juhla-asuste. En ole kovin taitava laittamaan hiuksia, ja siksikin suosin juhlahattuja. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010