Uhana Designin kimono on täydellinen vaate. Se on samaan aikaan juhlava ja rento (voi syödä kakkua ilman että vyötärö kiristää :D).

Joku teistä ehdotti hetki sitten, että kokeilisin taas yksi mekko - yksi viikko -teemaa. Jäin miettimään, että eihän sen monikäyttöisen mekon ole pakko olla musta perusmekko, se voisi ihan hyvin olla myös vaikkapa tämä kimono. Lempivaatetta olisi ilo käyttää enemmänkin. 

Kotimaisuudella on tapana levitä päästä varpaisiin, sillä aina kun valitsen suomalaista designia vaatekaapistani, haluan sen pariksi asusteet samalla linjalla. Minna Parikan mustat Cherryt ovat nettikirppislöytö ja valkoinen laukku taas kotimaista käsityötä, ostettu suoraan sen tekijältä kässämessuilla. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat