Täällä on ihan täysin joulutouhotus jo käynnissä! Toinen toistaan upeampia näyteikkunoita, jouluvaloja ja ties mitä tilpehööriä paikat väärällään. Riitti ainakin ihmeteltävää tänään kaupungilla.


f2

f2


f3

f3

Yllä olevan kuvan mekot ovat Stella McCartneyn suunnittelemia, että sekin jo saattaa kertoa jotain panostamisesta. Näyteikkunoita tuli tiirattua nenä kiinni lasissa tänään useampikin, sen verran kekseliäitä somituksia.

"Ihana" peilikuva asusta, tarkenin nahkatakilla ja ruutumekolla ihan jees. Vähän yritti tihutella vettä mutta onneksi en ole sokeria ;)


f1

f1


f4

f4

Josko tästä valuisi nukkumaan pikkuhiljaa, vastahan sitä on tullut 24h valvottua ja olo ei ehkä ole ihan skarpein. Olen koittanut kuivatellut tukkaa suihkun jäljiltä, huoneessani kun ei ole fööniä... odottavan aika on pitkä :D Märillä hiuksilla nukkumaan meneminen on maailman kauheinta.

Kommentit (39)

1/39 | 

Musta märillä hiuksilla nukkumaan meno on vasta toisiksi kauheinta, ehdottomasti on kauheinta herätä seuraavana aamuna ja huomata että sensuellin ladyn sijaan peilistä katsookin sähköiskun saanut metsänpeikko :D En edes ymmärrä miten fysiikan lakeja noudattaen tukka voikaan taipua sellaisiin ulottuvuuksiin!

2/39 | 

Kysymys kuuluu, mitä te KAIKKI siellä teette??? Suomalaisia bloggareita on siellä tällä hetkellä hirveä kasa ja mulle ei ole kukaan kertonut miksi. :)

Geli
4/39 | 

Mulla on niin paksut ja lasimaiset hiukset, että kampauksia on vaikea saada pysymään ilman kilon tököttikerroksia, mutta ehkä näistä onkin jotain hyötyä: voin mennä nukkumaan märillä hiuksilla ja silti ne ovat aamulla nätisti suorassa :) Enpä muistanut tänäänkään edes harjata näitä ja hyvältä näyttää :D

7/39 | 

törmäsin Nadjaan ja Uinoon ihan randomilla täällä, oli pikkasen hauska tilanne :DDD miten helvetissä tästä ihmisviidakosta voi VAHINGOSSA bongata bloggarin??!!

9/39 | 

Muutaman kuukauden kokemuksella oon karvaasti huomannut ettei tukka kuivu ilman fööniä näillä ilmankosteusprosenteilla, ainakaan täällä naapurisaarella :D

aava
11/39 | 

meinasin sanoa aivan samaa! on todella ihanaa kiireisenä aamuna huomata peilistä, että hiukset ovat kuivuneet yön aikana toiselta puolelta littuun ja toiselta puolelta...niin. ei edes suoristusrauta pelasta sitä tilannetta.

12/39 | 

Heh, sattumaksi aikamoinen! :) Annakin on nyt siellä. Ja taisi olla vielä joku viideskin, en vaan muista kuka... Mutta okei, olette siis jokainen omilla matkoillanne. Hassu Lontoo-suma.

17/39 | 

Täällä ollaan taas skarppina... Olin kokonaan unohtanu, että lähit Lontooseen ja taivastelin, että onpa ne nyt Tampereella laittanu paikat oikein urakalla joulukuntoon :D Aina ei voi sytyttää ihan täysilläää... ;D

Mimmi
18/39 | 

Ihanaa! Paljon kuvia ja fiiliksiä, että arkiähkyinen arjen antisankari pääsee haaveilemaan täällä. :)
Hyvännäköinen ruutumekko! :)
Mahtava näyteikkuna! Oijoi, lisää vaan. :)

miiuli
19/39 | 

Heips, Olen itsekin lähdössä parin viikon päästä Lontooseen, joten mielenkiinnolla seurailen postauksiasi matkasta. Saanko udella missä hotellissa majoitutte? :)

Saawna
20/39 | 

Olin just kesäl käymäs Lontoos ja ihanaa oli! Vettäkään ei satanut kertakaan, aika ihmeellist mun tuuril :D Pidäppä hauskaa siellä!

21/39 | 

Oi, ihana Lontoo!
Justiinsa muutama viikko sitten kävin siellä ekaa kertaa ja ihastuin iki hyviksi! Eikä tälläset reissunpäällä tehdyt postaukset helpota matkakuumetta muutenkaan...

phonephone
23/39 | 

Täällä et kyllä pärjää noin! metri lunta ja sillain, Tampereen keskustassa. Tervetuloa takaisin :D

30/39 | 

Heiii! Missä vaiheessa oot kerenny värjäämään hiuksesi ruskeiksi? Nyt on kyllä jääny jotain (ja pahasti) välistä. Mutta hei, nuohan sopii siulle ihan ÄLYTTÖMÄN hyvin, tää tyttö tykkää<3 Taidankin fiilistellä kattelemalla noita siun kuvia sillä aikaa kun itte oottelen että tää pehko kasvais vähän pituutta ja sais vaikka vähän väriä päähän ;--)

Kukkis
34/39 | 

Ah, kun pukkasi englantifiilistä, vielä kuukausi omaan matkaan... Mun mielestä on ihan parasta, että jouluhössötys alkaa jo lokakuussa - Jenkkilässä se on vielä överimpää :D Ainoa mikä harmittaa on se, ettei peribrittiläisiä joulupaukkukääröjä saa kuljettaa lentokoneessa :/

35/39 | 

Nyt jos valehtelet yhtään tolla nahkatakilla tarkenemisesta niin tuun nylkee sut 23.11. kun ite palaan Lontoosta (15. päivä lähden) MUR! :D Asunpa vielä Tampereellakin joten vapise, Niina jos mä jäädyn! :D

Tiu
37/39 | 

Ebay suomeksi, I'm in love!

PS. Nauroin ääneen kuullessani Suomen joukkueen voittokkaan lahjalistan. Loistosuoritus :D

Tiu
39/39 | 

Samaiselta matkalta palannut tuttu näitä lahjalistoja naureskeli, Zombie Strippersille (ja mitä muuta pojan lahjaan kuuluikaan) tipahdin myös aika hyvin, buenoa settiä kyllä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla