Meillä ollaan vaihteeksi flunssassa taas sekä minä että mies, joten on tullut tässä täristyä peiton alla sohvalla kuumeen kourissa ihan kiitettävästi. Minun entinen vastustuskykyni on selvästi siirtynyt Annille, koska likka ei ole millänsäkään. Olen ihan vakuuttunut että tämä aika paljon kotona vietetty vauvavuosi on aiheuttanut sen, että saan nykyään heti flunssan jos liikahdankaan kotoa, vastustuskyky on ihan nollissa.

Sairastupaan kuuluu hauskat TV-sarjat yhtä olennaisesti kuin keltainen jaffa oksennustautiin. Tällä kertaa katsottiin Netflixin uusin lisäys Unbreakable Kimmy Schmidt. Juonesta sen verran että Kimmy on viettänyt elämästään 15 vuotta bunkkerissa maan alla maailmanlopun kultin vankina ja sarja alkaa siitä kun hullun pastorin sieppaamat naiset vapautetaan. Kimmy muuttaa New Yorkiin ja aloittaa elämänsä puhtaalta pöydältä. Lähtökohtien perusteella voisi olla ainekset kunnon draamaankin, mutta tämä sarja on ihan hillitön komediapläjäys. Kreisikomedia oikeastaan, takuuvarmaan Tina Feyn tyyliin. Feyn ja Robert Carlockin sarja oli alunperin tuotettu NBC:lle, mutta myytiin lopulta Netlixille.

h1maalis15Kuva: Netflix.

Jos tykkää Feyn tyylistä, tämä sarja osuu ja uppoaa suurella todennäköisyydellä. Mutta se varsinainen syy miksi tästä kirjoitan on Kimmyn vaatteet. Sarjassa veistellään aikamoista huumoria Kimmyn vaatevalinnoista jotka vaihtelevat riemunkirjavista vielä riemukkaampiin kirjaviin. En voi olla huomaamatta yhteyttä Kimmyn ja minun tyylini välillä :D keltaiset neuletakit, värikkäät mekot ja kukkakuosi, oi kyllä. Jättäisin tosin väliin ne vilkkuvälkkyvät Skechersin tennarit. Joku raja. Katsoin sarjaa lopulta sillä mielellä että hellou uusi värisoke... estoton tyyli-idolini Kimmy!

Kommentit (20)

Katja
1/20 | 

Meidän taloudes Netflixiä katotaan joko PS4:n, Ipadin tai läppärin kautta. Läppärin kautta saa näkyviin jenkkilän Netflixin jossa valikoima on paljon monipuolisempi :D

Kanel

Ja vinkkinä vielä, puhelimeen ja tablettiin tms. pystyy myös lataamaan Netflix-sovelluksen. Näppärä käyttää myös esim. matkustaessa, jos on netti toiminnassa :)

kultsimuruinen
11/20 | 

Luen sinun blogeja lähes päivttäin. Nyt rupesin kaipaamaan liikuntablogiasi! Sitä oli niin kiva lukea... tuleeko se joskus palaamaan?:)

Sanjana
12/20 | 

Haa, aamulla luin tän päivityksen ja nyt piti tulla kiittämään :D jakso kahdeksan alkoi just. Ai mikä opiskelu, hups. Oon nähny tän joskus netflixissä mutta ei ois ilman sinua tullu tartuttua tähän, kiitos siis. :)

13/20 | 

Tosi kiva sarja, katsoin meilkein kerralla koko kauden läpi parissa päivässä
tuollaiset on parhaita saikuttaessa
..toisaalta oli kiva sarja vaikkein ollutkaan kipeenä ja kerralla tuli kuitenkin katsottua läpi, taisin jäädä koukkuun :D haha

Tiina
14/20 | 

Juu eka jaksoa ei jaksanut katsoa edes loppuun, oli kyllä niin huumori pielessä tuossa sarjassa.

Olivia Rouge
15/20 | 

Haha mä just himoitsin niitä välkkytennareita! Mun jalalle vois jostain lastenosastolta viel löytääki.. ois niin hienot! :D

Marion
16/20 | 

Aloitin katsomaan tätä sarjaa eilen, hauska sattuma!
... Niin, ja minulle kyllä kelpaisi ne vilkkuvalotennarit... :D

LtotheH
17/20 | 

Katselin ensimmäisen jakson ja jo alun naapurin räppäämä haastis räjäytti pankin, olisiko siinä jopa viitattu, että haastattelusta oli tehty "remix"-versio joka siinä esitettiin. Hauskaa kuitenkin.

myohmy
18/20 | 

Miten tuo Netflix toimii? Jollain tunnuksilla vai pitääkö koneelle ladata joku ohjelma? Nimimerkki ihan uuno näiden uutuuksien kanssa, mutta mielenkiintoisia sarjoja tehdään nykyään nettiin.

19/20 | 

Hei jes, sarjavinkeille on todellakin tarvetta juuri nyt. Pitääpä tsekata tämä! Paranemisia sairastupaan! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012