Siivosin koneeni valokuvakansioita ja satuin löytämään vanhan Polyvore-fiiliskuvan syksylookista, minkä perusteella selvitin kampaajalle mallini stailausta 2011 Nordic Hair -hiusmuotinäytöstä varten. .
Ruskean, kullan ja pronssin eri sävyt kiinnostavat taas, kun kesän pastelleista on vihdoin päästy eroon. Taitaa olla pakko tehdä löytöretki omaan vaatehuoneeseeni ja etsiä kaikki murretut värit käyttöön nythetiasap.

Vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa yllättävän paljon vaatevalintoihini. Keskellä synkintä talvea kaipaan voimakasta kirkkaanpunaista, keväällä keltaista, kesällä valkoista ja syksyllä mustaa, maastonvihreää ja pronssia. Muotityyppien hypetysten myötävaikutuksella olen alkanut katsella myös murrettua viininpunaista sillä silmällä, vaikka oikeasti en pidä kyseisestä väristä yhtään. Damn you muotiteollisuus!

Kommentit (8)

heidi kangas
1/8 | 

Satutko muistamaan minkä merkkiset nuo ruskeat nauhalliset nilkkurit ovat? Ovat upeat!

beep
2/8 | 

Hyyyi yööök murrettu viininpunainen. :D Toivottavasti en itse koskaan ala kuolata sen perään.

sara
3/8 | 

eikös siinä sun ostamassa mad men tyylisessä h&m:n mekossa (concious collection) olisi jotain sellaista burgundinväristä? jos nyt en siis ihan väärin muista. siinä kukallisessa siis.

4/8 | 

Eikä, niiin ihanat noi Mila Kunisin hiukset tuossa kuvassa!! Olin kokonaan unohtanut että itsekin olin tallentanut ton kuvan Milasta koneelle hiusinspiskansioon seuraavaa kampaajavisiittiä ajatellen. Tuli kyllä nyt niin hirvee himo päästä sinne kampaajanpenkille, tahdon noi hiukset!! <3

höh
5/8 | 

Nuo nilkkaremmikengät on upeat! Samoin tuo printtimekko! Ja ja ja ja... Ihanan syksytunnelman olet tavoittanut tähän kollaasiin. :)

Ainut asia, mikä yhdessä kollaasin osasessa ihmetyttää, niin ihan naurettavan kapeakoipisen mallinuken päällä nuo kimaltelevat sukkahousut ? Näyttää jonkin alienin jaloilta, sairasta. :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012