Mitäs tässä Ritari Ässä, nyt se on vihdoin minun. Juustokakkukirja. Juustokakkuja vuoden jokaiselle viikolle. Luettuani Hannah Milesin juustokakkukirjan kannesta kanteen olin melko vakuuttunut. Kirjassa oli oikeasti kivoja ideoita, ja mikään resepti ei vaikuttanut turhan hankalalta. Muutamasta ohjeesta tosin huomaa että se on alunperin jenkkilästä kotoisin mutta ei se kirjaa huononna. Ehdin jo kokeilla sitä kaikkein perinteisintä New York cheesecakea ja johan tuli hyvää!

Yksi parhaita ahaa-elämyksiä kirjan suhteen oli sokeroidut kukat leivoksien koristeina. Meillähän on piha täynnä ruusuja taas ensi kesänä, ja ruusu on syötävien kukkien kruunaamaton kruunu (tämän ilmaisun myötä terkut kaverilleni Danille)! En malta odottaa että pääse testaamaan.

Kommentit (3)

Ellu
1/3 | 

On kyllä huippukirja! Kaverilta olen kirjaa lainaillut ja ottanut kopsuja herrrkullisista resepteistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010