Olen aina rakastanut pitsivaatteita. Kummallista kyllä, en juurikaan käytä pitsiä sisustuksessa koska se on makuuni liian maalaisromanttista, mutta vaatteissa en voi vastustaa sitä. Minulla on varmasti ikuisesti meneillään täydellisen pitsimekon metsästys, mutta nyt osuttiin jo niin lähelle maalia että tästä on vaikeaa enää ylittää. H&M:n valkoinen mekko osui silmään mainoksessa ja se oli sillä selvä, nettikauppaan mars.

Netistä tilatessa ei voi koskaan olla varma millainen vaate tosiasiassa on, mutta tällä kertaa odotuksiin vastattiin ja ne jopa ylittyivät. On hienoa, että nykyään saa myös pidempiä helmoja, sillä pääasiassa pitsimekkojen helmat ovat minimittaisia. Ja näin pitkälle naiselle ne ovat toppeja :D

Kangas on raskasta ja laskeutuvaa, mekko näyttää ja tuntuu melkein siltä kuin se olisi virkattu. Iso kiitos tälle nykyiselle 70-luvun muodille, että tarjolla on vihdoin vaatteita jotka ovat 100% minun makuuni.

Nirunarusandaalit ovat vuosia vanhat DinSkon kengät.

Kommentit (5)

Huitu
2/5 | 

Tää vois olla just sellanen maistraattimekko, mitä oon ettiny, mut en ainakaan pikasesti löytäny sitä H&M:n nettisivuilta. Oliko näitä muun värisiä?

5ussu
3/5 | 

Olin myös tulossa heittämään kommenttia, että tuon kyllä kelpuuttaisin häämekoksi, koska näyttää siltä että sen voisi jälkeenpäin jopa värjätä?

Vierailija
4/5 | 

Nyt on niin nätti että minä, jolla on viimeksi mekko ollut päällä omissa ristiäisissä, haluan tuon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat