Marimekon ja Finnairin yhteistyösopimus takaa jatkossa vähän groovymmat lentokoneet. Tai no, kaksi lentokonetta. Unikkokoneen lisäksi matkustajia ilahduttaa lehdistötiedotteen mukaan myös matkustamon Marimekko-kuosiset astiat, peitot, tyynyt ja niskaliinat. Nämä ovat luvassa kaikkiin lentokoneisiin.
Olen aina ihastellut maailman lentokentillä koneita, missä on upeat maalaukset. Niistä tulee hyvälle tuulelle, vaikka kyseessä onkin usein mainosyhteistyö. Itse tosin olisin valinnut koneeseen ehkä jonkun muun kuosin kuin Unikon, mutta ymmärrän kyllä että se taitaa olla tunnetuin myös maailmalla. Omat lempparini Marimekolta ovat Mansikat ja Mansikkavuoret, olisivat varmasti näyttäneet somalta Finskin kyljessä nekin.

Kommentit (8)

Karen
1/8 | 

Anteeksi mainostukseni, mutta uusi grafiikkasivu on syntynyt! Voit käydä kurkkaamassa osoitteessa http://finbannerit.blogspot.fi/. Jos sinulla on graafisia taitoja, tule kokeilemaan onneasi, ja hae FINbanneri-tiimiin. Tervetuloa siis ilmaiselle grafiikkasivustolle!

M
2/8 | 

Hyi kamalaa, olisivat valinneet jonkun vähän vähemmän kulutetun kuosin! Muutama vuosi sittenhän tuo oli niin in., ja nyt inhottaa jo ajatuskin unikoista. En huolisi kotiini mistään hinnasta. Paha vain, että tällä hetkellä asun alivuokralaisena kalustetussa asunnossa ja täältä tuota unikkoa löytyy... :P

3/8 | 

Minä(kään?) en suostuisi Unikkoa ottamaan omaan kotiini missään muodossa (edes lautasliinoissa :) ), on se sen verran klisee.

Idea tosin on hauska ja kivempi ja huomiota herättävämpiä kuoseja olisi ollut vaikka millä mitalla.

Fiipi
4/8 | 

Voi ei. Oisin valinnu edes sen vähän suomalaisemman värityksen... Komppaan kans mansikkavuoria tai vaikka kaivoa (mitenköhän se ois toiminu...) mutta unikko, ei enää unikkoa.
T. Entinen marimekkolainen joka sai yliannostuksen unikkoa aikoinaan.

5/8 | 

Huh huh! Vaikka suomalaisten tuotteiden brandäys on ehdottoman kannattavaa, niin pakko sanoa, että inhoan unikkokuosia. Pidän kyllä monista Marimekon jutuista hyvinkin paljon, mutta Unikko-viha luultavasti juontaa juurensa ala-asteen hammaslääkärin vastaanoton ruskeisiin Unikko-verhoihin...

Cerp
6/8 | 

Kuosit/mainoskuvat eri kulkuneuvoissa ovat välillä aikas hauskoja. Täälläpäin on paikallisliikenteessä bussi, jonka kyljessä on suuret kasvot niin, että silmät ovat ikäänkuin bussin renkaat (oon hyvä selittämään :D) Aiheutti kunnon mindrapet ku ekaa kertaa näin.

Lotu
7/8 | 

Unikko on toki suomalaisin silmin katsottuna varsin kulunut kuosi, mutta ei noita Unikkoja koneen kylkiin suomalaisia varten lisättykään, vaan tarkoitus on vallata uusia markkina-alueita, joissa ei Unikkoa vielä tunneta. Kun katsoo, mitä Marimekon kuosia ulkomaalaiset kantavat maailmalle koteihinsa tai tuliaiseksi, niin Unikkoa sinne laukkuihin ja paketteihin pakataan. Vaikka unikko ei parhaillaa omiinkaan suosikkikuoseihin Marimekolta kuulu, musta toi oli ymmärrettävä ja hyvä valinta koneen kylkiin. Jos olen oikein nähnyt, niin vissiin matkustamossa näkyy muitakin kuoseja kuin Unikkoa.

8/8 | 

Aivan kiva idea ja unikko pääsi koneen kyytiin varmaan juurikin siksi, kun on melko kulunut juttu (meille suomalaisille). Mutta miksi, oi miksi, se unikko laitettiin Finnairin kylkeen ruotsin väreissä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011