Jotkut vaatteet vain liimautuvat päälle. Suosittelen toki käyttämään niitä pesussa välissä, ja odottamaan että ne kuivuvat. Minun kohdallani nämä trikoot ja ihan-sama-mikä-musta-paita ovat tämän hetken vakivarusteet.


Antaisin silti mitä vaan, että saisin jo siirtyä kesämekkoihin. Argh näitä periaatepäätöksiä että ei mitään reissuja talvella, koska ensi kesänä on tulossa reissujen reissu. Tällä hetkellä olisin nimittäin valmis lähtemään jo vaikka sinne kliseisimmälle palmurannalle Las Palmasiin. Paitsi että Las Palmas oli yllättävän nasta mesta, kun siellä äkkilähdöllä vuosia sitten käväisin.

Kommentit (2)

1/2 | 

Täälläkin odotellaan jo kovasti kevättä...On muuten päheet trikoot! Ja Las Palmas on nasta mesta. Olen yrittänyt oman Kinttupolulla-blogini puolella nostaa Kanariaa "suosta". Varsinkin kun lähtee turistirysistä ylös vuoristoon patikkapoluille, niin saaret yllättävät positiivisesti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu