Mikä miellyttävä vapaapäivä taloyhtiön julkisivuremontin keskellä, kun ikkuna on verhottu umpeen ja parvekkeita piikataan irti. Vuorotyöläiset tarvitsevat vähintään peltorit jos halajavat unta päivisin. Mutta toisaalta tämä on hyvä siivouspäivä, ei muuta kuin Mansonit kaakkoon ja kaappien kimppuun.

Havaittavissa lievää univormuilua täällä suunnalla, eli mustaa mustalla. Laukussa on sentään pieni kaistale sinistä, ooh. Huono hiuspäiväni on kestänyt nyt jo viikon, ja siitä syystä vedän pipon ilomielin päähäni joka päivä.


Ja sitten tuo lumisade, so not cool.

Tämä on niin maanantai, olen ainoastaan ärtynyt ihan joka asiasta :D kunnon Murjottava Myrtti. Toivottavasti teillä on mukavampi viikon alku, pelkkiä ruusuja ja aurinkoa!

Kommentit (6)

Anni
2/6 | 

Kohta pääsette omaan taloon jossa ei paljon julkisivuremontit häiritse paitsi sitten kun sellaisen päättää ITSE aloittaa :)

Itsekin nautin omassa talossani siitä, että jos joku jostain syystä laulaisi karaokea keskellä yötä, se olisin MINÄ!

Tuune
3/6 | 

Omistan samanlaisen takin! Ja tykkään siitä niiiiin kovasti! Kunnon hemulivibat...... 8------)

Jonanna
4/6 | 

Välillä on ihan mukavakin pukeutua mustaan ;) Olen itse viettänyt niin kauan aikaa kotona, että välillä tulee niitä mustia hetkiä jolloin jokainen muu väri ärsyttää ja haluaa kadota peiton alle mököttämään. Minuun ei vaikuta tietoisuus maanantaista, olen vaan alkanut ärsyyntyä ajattelemattomista ihmisistä :D Joku ihmisviha taas päällänsä. Tuo kaulahuivi on ihana! Tuo kivan vivahteen kuvaan. Minäkin haluan :)

5/6 | 

Joo, kuka anto tolle lumelle luvan. Ja mulla vielä Facebookissa useemmat kaverit fiilistelee että JEE! @£$!#€&

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011