Hoi Tampere, Vero Moda järjestää stailausillan ensi viikon torstaina 9.12. klo 18 eteenpäin ja minä&Anna-Maria muodostetaan huikea stailaustiimi ihan vain teidän käyttöönne :)


vertsu-520x733

vertsu-520x733

Halukkaat voivat varata ajan suoraan pikkuvertsusta, eli poikkea (tai soita) siellä kysäisemässä jos kiinnostuit, ja tykkäät Vero Modan vaatteista. Aikoja ei ole kovin paljon tarjolla, koska tilaisuus on vain muutaman tunnin.

Ja myyntipuhe tähän loppuun tottakai. Me olemme ensinnäkin ihan järkyttävän kivoja ja hauskoja, eli ihan jo siksi kannattaa tulla. Anna-Maria on se muodikas osapuoli, minä puolestani olen rusetti. Lupaan silti, etten kääri teitä yhdeksi isoksi rusetiksi. Tai eihän sitä koskaan tiedä ;) Että nyt olisi saumaa saada kivat asuvaihtoehdot vaikkapa uuden vuoden kekkereihin!

Kommentit (8)

Inga
1/8 | 

Olis niiiiiin siistiä tulla ja nähä teiät ihanat <3 mut sitte on tietenki se ISO MUTTA, asun toisella puolella Suomia :( Mut hauskaa staili-iltaa!!! :)

2/8 | 

Olispa siistiä päästä mukaan, mutta harmittavaksi Vero Modan vaatteista suurin osa ei sovi mulle :/ Ja työvuorokin loppuu vasta kuudelta. No ehkä pitää kotimatkalla tulla kyyläämään, että miten saatte tyyppejä stailattua :D

eskimo
3/8 | 

"Anna-Maria on se muodikas osapuoli, minä puolestani olen rusetti."

Parhautta! Repesin täysin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu