Argh miten voi olla mahdollista että koko ajan huomaan sen ja tämän ja tuon vielä puuttuvan viikonlopun juhlakattauksesta, vaikka mielestäni plänäsin nimiäiset rennoksi tapahtumaksi joiden suhteen ei tarvitse stressata eikä säätää. Yeah right, säädön määrä on näköjään vakio. Luonnollisesti minun on pakko saada leipoa kaikki itse, vaikka fiksu tilaisi kakut leipomosta ja pääsisi puolet helpommalla. No, onneksi en ole luonteeltani HC-stressierkki vaikka välillä vähän kiirettä pitäisikin.


Hame & jakku H&M.
Sorelin Medina-nilkkureissa on kirkkaanoranssi yllärikorko. Sain nämä joskus aikoinaan Sorelin kamppiksen yhteydessä ja en oikein vieläkään tajua että nämä ovat oikeasti kumisaappaat. Tästä syystä nilkkurit ovat käytössä muutenkin kuin sateella, koska miksipäs ei. Tämän vuoden Medina-mallissa näkyi olevan taas vähän erilainen design, oranssi korko on vaihdettu mustaksi metallisella yksityiskohdalla ja nilkassa on damaski.

Kommentit (14)

1/14 | 

Oi! Nämä ovat kyllä aika helmet! Ei todella uskoisi kumisaappaiksi, ei ole kyllä ensimmäinen asia mitä noita katsoessa tulee mieleen! :D Sen sijaan elegantti ja persoonallinen pyörii kielen päällä. Hienot ovat! :)

Marion
4/14 | 

Moikka, kiva asukokonaisuus! :)

Mahtaako tuo hame olla H&M:n mallistoa? Siis tämä:
http://www.hm.com/fi/product/23088?article=23088-E#article=23088-E

Jos, oletko jo pessyt hameen? Jos olet, niin muuttuiko kangas mitenkään pesun jälkeen?

Minulla oli koesovituksessa tuo hame mustana, mutta sen kangas oli makuuni hieman liian jäykkä. Jäin pohtimaan, olisiko asia muuttunut mitenkään pesun jälkeen... Siis olisiko kankaasta tullut jotenkin pehmeämpi tai laskeutuvampi.

Palautin hameen kuitenkin, mutta se jäi vähän kaihertamaan mieltä. Ja nyt sitten olen kytännyt tuota petrolin väristä henkan sivuilta... :P

Marion

Ah, ja tuollahan lukee että hame on henkalta... Olinpas sokea. :) No mutta kuitenkin, jos ehdit vastailla tuohon pesu-uteluuni, niin mainiota! :D

Karo
7/14 | 

Tää tekee kyllä vähän pahaa.. olen viime talvesta saakka yrittänyt löytää näitä Sorelleja jostain (netti)kaupasta omassa koossa, muttei oo onnistanut. En tietenkään tajunnut viime vuonna ennen kuin joskus marraskuussa, että nää on saatava!

Kovin odotin tän vuoden mallia, mutta blaah! Eihän ne oo mitään näihin verrattuna! Eli nettihuutokauppatutkat päälle tai aika myöntää tappioni tässä saagassa. :)

8/14 | 

No eipäkyllä äkkiseltään uskoisi kumisaappaiksi näitä. Hienot on, ja tykkäys koron värille.

Voi sinuu reipasta. Mäkin kyllä usein haaveilen että tekisin itse tarjoilut, mutta mun taidolla ja kärsivällisyydellä, noh, ei tule valmista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012