... ihan kaikessa. Yritäpä mennä meidän huushollissa tekemään lattialle jotain, niin johan on karvahäntä vieressä alta nanosekunnin. Mielellään se yleensä vielä kurvaa paikalle sladittaen suoraan kamojesi päälle, mitä olet erehtynyt lattialle levittämään. Kauheen ihanaa mm. luistimien rullan vaihdossa, kun mutterit ja rullat lentävät ympäriinsä. Tällä kertaa neiti osallistuja tuli mukaan luistimen nauhojen pätkimiseen.


Ja joutui syliin, hah!


Kuten varustuksesta voi päätellä, tämä päivä kuluu taas vaihteeksi roller derbyn parissa. Tampereella on bootcamp, missä olen apuvalmentajana ja apuna muutenkin. Pitää ottaa kaikki irti tästä maailman parhaasta lajista nyt kun vielä voi, kohta voi tulla pieni tauko jos viime viikolla löydetty polvien kondromalasia tulee liian tuskaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Paula
2/8 | 

Voi jestas että rakastan tuota kissaa. Se on sun juttujen ja valokuvien perusteella hyvin samanlainen ilmeikäs pieni pölvästi kuin mun oma kisu, tulee aina hyvä mieli kun on Nöpöstä juttua :)

Rose
4/8 | 

oi mistä noi sukat on ?? oon metsästäny tollasia niiin kauan! siis noi punaset missä on valkoset raidat :)

mooni
8/8 | 

En ole ikinä pitänyt kissoista, mutta teiän nöpö on kyllä sulattanut mun sydämen täysin <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012