Kun kirjoitin bloggaajasopparin Kodin Kuvalehden kanssa, oli samalla puhetta että KK haluaa joskus tehdä kotijutun meidän porukasta. Nyt on sen jutun aika, kyseinen numero löytyy lehtihyllyltä :) Tarina tulee varmaan jossain vaiheessa KK:n nettiin, linkkaan sen sitten jos se julkaistaan. 

Koko jutun ehdoton lempisitaattini :D Toijala, beware! Tähän tähdätään. 

Kommentit (9)

Suvi
1/9 | 

Tosi kiva juttu, ihania kuvia ja mukavasti kirjoitettu. Ei mikään liian idealisoitu, vastasi kuvaa, joka syntyy omien tekstiesi pohjalta.

Saku

Niin lumenluonnista me kisaillaan. Ruohonleikkuu on puhtaasti minun heiniä. Sole poka mikhän.

Vierailija
2/9 | 

Lempisitaattisi on herättänyt meissä muissa toijalalaisissa hilpeyttä. Aika moni on ollut sitä mieltä, että tittelistä käydään kova kilpailu. Sopivasti kahjoa porukkaa kun riittää. Se täällä on parasta :)

Chenille
5/9 | 

Ihaaa, Nöpö ja hänen mahtavin ilmeensä pääsivtä myö mukaan! Olisi muuten hauska nin suurena kssafanina kuull taas tarinoita karvapallerosta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010