Say hello to my new lovers <3


roller derby luistimet

roller derby luistimet


d1

d1

Melkein pyörryin, kun avasin paketin. Sunnuntaina noustaan ensimmäisen kerran rullille, jännää!! Vielä kun metsästän jostain violetit rullat, niin johan on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (26)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

heh huomasin :D noi oli ainoat vaihtoehdot mitä Jam in the boxista sai minun koossani, 39/40 on ilmeisen suosittu derbytytöillä! Olisin muuten aloittanut niillä halvemmilla mutta toisaalta onpahan nyt sit kunnon luistimet. Hei vinkkaa mulle jos löydät jostain violetit rullat, niin nakkaan tilausta myös :) suomessa ei ollut sitä värivaihtoehtoa buu!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ann

Tämä tulee nyt hassuun kohtaan keskustelua, mutten pystynyt lisäämään Niinan kommentin perään jostain syystä. Swedevixistä ainakin löytyy liilaisia: https://swedevix.3dcartstores.com/Atom-Wheels-Omega-20_p_74.html Itse tuolta tilaillut muutaman kerran ja tullut aina nopeasti.

Mutta siis, nuo rullat vasta hienot onkin! Voin sitten ostaa nuo pois, jos menee vaihtoon :D

Ja se vielä, että olen niin innoissani, että kahdessa lempiblogissani löytyy kaiken muun silmäkarkin lisäksi myös derbykarkkia, ihanaa!

Tuija

Kuulostaa ihan mahtavalta ja siltä että siellä saa mustelmia :D Pahinta tossa on se, että kuulostaa ihan miun lajilta ja eihän tuollasta nyt täällä ole :o Kaikki kiva tapahtuu vaan etelässä snif :D

7/26 | 

HELMET!!

mä voin ottaa noi pinkit iha vaa mun vieree nukkumaa jos vaihdat!

onnee reeneihi, kerro sit mite meni!

Minttu
8/26 | 

Hei ehdottomasti sit lisää postausta tästä aiheesta! oon täällä Lahessa menos just seuraamaan treenejä jos löytäisin tästä uuden harrastuksen itelleni :)

Lo
9/26 | 

mahtavat!! ja toi on niiiiin sun laji :D itsekkin varmasti tykkäilisin mutta olen kai lajiin alaikäinen :(

julia
12/26 | 

nyt mua jäi kamalasti häiritsemään,

millä tavalla noilla rulliksilla jarrutetaan?

haluaisin itsekin kovasti aloittaa kyseisen harrastuksen mutta pelkään sen olevan liian kallista omalle kukkarolle.

Minttu
15/26 | 

Mä olin eilen katsomassa Suomi-Ruotsi-maaottelua. On kyllä hauskan näköinen laji. Ihan kaikkia sääntöjä en vielä hiffannut, mutta oli se silti viihdyttävää.

Opettele sitten luistelemaan hyvin, koska maallikon silmään Suomi hävisi Ruotsille nimenomaan siksi, että naapurit osasivat sirklata paremmin. :D

Onnea uudelle urheilu-uralle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013