Nyt on totta vie uusi kesätukka! Mieheni sisko laputti sunnuntaina raitafoliota tukkaani sellaisen määrän, että johan kirkastui väri. Toivoin lähes valkoista lopputulosta (että siihen saa tarttumaan pastellisävyjä tarvittaessa) ja sellaisen sain. Iso suositus Sallamarin kampaajan kyvyille, todella harmi että hänen kampaamonsa on Oulussa eikä täällä meidän suunnalla.

Raitakäsittelyn jälkeen tukkaan laitettiin vielä taittoväri, joka on paras mitä tiedän. Ja uskokaa pois että on tullut testattua jos jonkinlaista suoraväriä ja taittosävyä. Tämä kyseinen aine käänsi vaaleat raidat viileiksi heti kerrasta, niin että hiuksien lopullinen sävy oli täsmälleen sitä mistä haaveilin. Pitää kirjoittaa tästä tökötistä erikseen, se ansaitsee oman postauksensa. 

Kommentit (3)

Ten
3/3 | 

Odotan innolla tökötin paljastumista, on meinaan kaunis sävy! Itselläni on PPD-allergia joka sulkee pois noita vaaleiden hiusten sävytteitäkin. Ja muu ei tietysti kelpaa kuin ihan kylmänvaalea sävy, siksi kaikki mahdolliset vaihtoehdot pitää käydä läpi täydellisen sävyn metsästyksessä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat