En kestä! Egotripiltä on tulossa uusi levy keväällä ja ensimmäinen sinkku Uusi aamu kolahti kuin kymmenen kilon leka! Egotrippi on rakkaista rakkain jos mietitään musiikkitarjontaa Suomen rajojen sisältä, ihastuin siihen ikihyviksi aikoinaan Goom-risteilyn livevedon myötä. Voi niitä huolettomia opiskeluaikoja, nykyään huolehtii lähinnä siitä että miksi meidän lattialämpö ei toimi tai kuuluuko tiskikoneesta outoja ääniä :DKuvituksena Egotrippi-innostukseen erään päivän asu pallohameineen (kirppislöytö), koska se liittyy aiheeseen hmm... ei yhtään. No mutta olipa kerran eräänä päivänä pallohame ja Vagabondin unelmasappaat, ja Egotripin uusi sinkku jonka myötä matkustin samantien mielikuvissani kesätunnelmiin selälleni mökin nurtsille ja katselin oljenkorsi suussa hitaasti liikkuvia pilviä. Koska mitä muuta paras musiikki on kuin hyvää fiilistä ja hymy korvasta korvaan kun lemppariltaan tulee uutta matskua.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0Ej0UdmSPnc[/embed]

Kommentit (14)

1/14 | 

Egotrippi ei kolahda, mutta saappaat ja hame kyllä! Just eilen sanoin miehelle, että oliko elämässä mitään murheita ennen omakotitaloa ja lapsen hyvinvoinnin miettimistä...

Olivia Rouge
4/14 | 

Onko mulla nyt joku oikosulku vai olinko mä edes tietoinen sun Egotrippi-rakkaudestas?! Olenko elänyt harhaluulossa kaikki nämä vuodet?! Ei siin mitään, onpahan taas jotain yhteistä :D t: egotrippi on yks ensimmäisistä mun ja karvanaaman yhteisistä rakkausbändeistä!

Taikalintu
5/14 | 

Oi, kiitos tästä! Egotrippi on kyllä loistava. Hauskasti kappaleessa viitataan Maailmanloppua odotellessa -levyyn ja nyt mun oli pakko laittaa ko. levyn nimikkokappale soimaan. Pitää varmaan keväällä ostaa pitkästä aikaa ihan oikea levy... :D

Romy
8/14 | 

Huh, juuri kun avasin tämän postauksen, niin taustalla pyörivässä Satuhäät-ohjelmassa alkoi soida Egotripin Älä koskaan ikinä :D Hauska sattuma! Ja hauska hame!

12/14 | 

Tästä niin tulee voimabiisi niihin hitaan tympeisiin pakkasaamuihin kun ei vaan millään lähe päivä käyntiin! Ihanaa Egotrippi, ihanaa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012