Sain nyt vihdoin aikaiseksi sivuproggiksen, eli elämäntapaintiaaniblogin. Jeah right. No mutta, aiheet luokissa elämäntaparemontti, reseptit, derbyily, avantouinti, karppaus ja (rumpujen pärinää) liikunta löytyy jatkossa täältä:


Luvassa on riemua, kiukuttelua, kipeitä lihaksia (jaa mitä), repsahduksia, adrenaliinia, avautumista, onnistumisia, epäonnistumisia, intoa ja kauhua. Muffari kiittää ja kuittaa.

Kommentit (11)

1/11 | 

hirmuisen kivan oloinen, luinkin tota jo kun se oli blogilistalla ykkösenä. löysin paljon samaa kuin itsestäni :D

sinnulyn
2/11 | 

Hei, voisikos tuon uuden blogin saada blogloviniin? olisi helpompi seurata, kun en oikeen handlaa tuota blogilistaa :'D

Voit seurata mitä tahansa blogia bloglovinssa, vaikka sen krjoittaja ei oliskaan ite sitä sinne lisänny :) Heität vaan sen blogin osotteen sinne "lisää blogi" kohtaan.

Omppu
3/11 | 

Ihanaa! Luin tuota uutta sivuproggistasi ja taisinpa saada uuden lemppariblogin <3 Tämä sinun "pääproggis" tulee sit hyvänä kakkosena ;)

4/11 | 

vihdoinkin joku ymmärtää mua ja mun suhdetta liikuntaan! :--D <3! Oli pakko laitella facebookkiin linkkijakonakin toi sun blogi. :)

5/11 | 

Yritin vastata siihen kyselyyn siinä blogin yläreunassa ja totesin että pitää laittaa rasti kaikkiin kohtiin.. :)

t. Karppaaja ja laiska liikkuja

Milli
6/11 | 

Joo toi nous munkin ykköslemppariks (olen vähän niinkuin kans tossa tilanteessa, että ellei kilot karise vaatekaappiin oikeesti tarvii ostaa koko ajan isompaa) Pari vuotta sitten meni kevyesti 36 ja nyt tarvitsee 40/42 (Neljääkahta menee kylläkin enimmäkseen paitoihin ja mekkoihin. Hameet saattavat mennä satunnaisesti vielä kolmekaseina jos vyötäröltä alkavat)

Nina
7/11 | 

Minä taas kiitän siitä, että pitänet tämän blogin muotiblogina! Pysyn täällä :)

elaine
8/11 | 

Jes! Kävin eilen kattomassa ku oli kuuman listan kärjessä, ja katoin kuvaa että Nelliina! Tuollainen blogi tuli juurikin tarpeeseen, se saa auttaa mua kuntoilussa ;) Kiitos!

moeni
9/11 | 

Ihan huippublogi toi toinenkin!! antaa tosi paljon motivaatiota :) varsinkin juttu niistä "tavoite" vaatteista tosi hyvä :) itelläkin oma kasa valmiina :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Elokuu
<