Rakastun aina kausituotteisiin, se nyt vaan on fakta. Tällä kertaa puuterinhakureissulla osui silmään kosmetiikkahyllyllä IsaDoran uusi syksylookki, ja erityisesti kyseisen kokoelman Glow Stick -niminen tuote. (Olen juuri se tyyppi, joka hypistelee meikkihyllyllä ihan kaikki uudet tuotteet läpi, enkä lähde hyllyjen välistä kulumallakaan.)

Ostin värin numero 12 - Vintage Rose, ja se on ihan täydellinen poskipuna. Läpikuultava, raikas ja kauniin himmeänä säihkyvä väri. Ja mikä tärkeintä, sen voi levittää sormilla, mikä on tälläiselle siveltimien vihaajalle ihan ykkösjuttu. Suoraan sanottuna poskipuna jää minulla kuutena päivänä viikosta käyttämättä, koska en jaksa pelata siveltimien&sutien kanssa.
 

Tuotetta voi töpötellä purkista suoraan poskeen epämääräiseksi läntiksi, ja sen jälkeen häivytellä sormilla haluamallaan tavalla. Tuote levittyy helposti, ei tarvitse pelätä että se jäisi kököille.
Olen myyty. Ja taas kerran god damn kausituotteelle! Tai ainakin oletan että tämä on kausituote, en kai muuten kokisi näin palavaa rakkautta sitä kohtaan :D Tietääkö joku?

Glow Stickin kullansävyisillä versioilla voisi tummasävyisempi neitokainen varmasti korostaa poskipäitä ja ohimoja, mutta me kalkkilaivan kapteenit saamme tyytyä poskipunailuun.

Kommentit (20)

1/20 | 

Mulle taas poskipuna on se tuote, jota ilman en lähde ulos. Näytän niiin väsyneeltä ilman sitä! Itse olen viime vuosina käyttänyt Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa, jonka kanssa ei oikein voidemaiset poskipunat sovi. Nyt kuitenkin kesän jäljiltä on vielä bb-voiteet käytössä, joten ehkä voisin nyt kokeilla voidemaista punaa. Mulla on kokemusta vain Max Factorin vastaavasta, ja se oli juuri tuota epämääräinen läntti-kamaa... uusi testiin siis :)

Chenille
2/20 | 

Meillä ei taas siveltimiä voi ihan hirveästi käyttää tai jättää ainakaan lojumaan mihinkään kun on karvaturri-kissan suurinta iloa syödä niitä siveltimiä...

Genni
3/20 | 

Nyt mä viimein sain päähäni keneltä Carly Rae Jepsen näyttää! Nelliinalta! Menipä kauan tajuta. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/20 | 

silläkin uhalla että kuulostan kauhealta jäärältä, olen eri mieltä edelleenkin tuosta meikkaustapojen oikea/väärä asiasta :D perusteluni: sääntöjen mukaan meikkaaminen tähtää yleisesti hyväksyttyihin, ihanteellisiin kasvoihin, eli periaatteessa kaikista kasvoista halutaan saada tasan saman muotoiset. Ei hyväksytä esimerkiksi että pyöreäkasvoinen rakastaan pyöreitä kasvojaan, eikä halua saada niitä näyttämään kapealta, tai että pienisilmäisen tulisi välttää tiettyä meikkaustapaa (ettei silmät näytä entistä pienemmältä) eli säännöt eivät hyväksy sitä, että pienisilmäinen voisikin haluta korostaa silmiensä pienuutta, eikä väkisin tehdä niistä suuremman näköisiä. Minua häiritsee se ajatusmaailma, että kaikkien tulisi pyrkiä kohti samaa lopputulosta ja häivyttää persoonalliset piirteensä. Sama juttu pätee pukeutumiseen, minä olen pitkä, enkä hemmetissä halua "lyhentää itseäni" poikkilinjaisilla vaatteilla, kuten pukeutumisoppaissa aina jaksetaan jankuttaa. Päinvastoin haluan korostaa mittaani <3

Oho, romaani. No mutta you get the point. Rumentava meikkikin on käsitteenä vähän suhteellista, esimerkiksi minun mielestäni suhruisesti kajalilla piirretyt kulmat ovat kauhistus, mutta joku niistä saattaa oikeasti tykätä ja se on ihan fine. Tokihan mun tekisi mieli laittaa moneltakin naiselta nassu ihan uuteen uskoon ja näyttää, millainen kaunotar siellä piilee, mutta koska kyseessä on makuasia, niin minkäs teet.

Ja kiva että tykkäät, musta on ihanaa että sinunlaisesi kommentoijat herättävät täällä päässä tunteita ja voin vastailla muutakin kuin kiitos, kommenttiboxikeskustelut ovat parhautta :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Beautician

Olen samaa mieltä, että jokainen taaplaa tyylillään, ja olkoon näin aivan vapaasti. Joo tiedän että olin turhan kärkäs tässä poskipuna-asiassa, se vain jäi häiritsemään pientä "haluan että kaikki on kauniita" -minääni.
Mutta haluaisin vielä sanoa, että edelleen mielestäni sitä väärää meikkausta on se, jos pienisilmäinen haluaisi suurentaa silmiään, mutta meikkaakin silmiään pienemmiksi ihan vain siksi, ettei tiedä miten tehdä / ei osaa tehdä sitä suurentavaa meikkiä :)

6/20 | 

Oi, ihastuin heti! :D Palonkohan mahtaa olla puikolla hintaa? (: Kun voisin ehkä itekkin uhrautua ja ostaa (:

Lempi
7/20 | 

Siltä varalta että Isadoran versio todellakin on kausituote; vastaavan tyyppistä tuotetta tekee ainakin Nars, Laura Mercier ja Urban Decay (Narsin versio on ollut kulttituote jo vuosia, ja suosituimman sävyn nimi Orgasm :-D). Ymmärrän kyllä ettei kaikkia näitä välttämättä saa Suomesta (asun itse Englannissa joten valikoimaa on hiukan enemmän), mutta taidat kuitenkin reissata sen verran paljon että kenties näille meikkiapajille vielä pääset! :-)

Beautician
8/20 | 

Enpäs muistanutkaan, että olet myös kosmetelogi, pahoittelen "tunkeiluani" :) (Huomasin muuten, että kuvakulmasta johtuu varmaan se, miksi pisti silmään tuo punan paikka, katselin joitakin vanhempien postausten kuvia sinusta eikä tuo asia niistä hyppää silmille.) Ja ymmärrän näkökantasi, en silti kuitenkaan allekirjoittaisi sitä, että ei ole väärää tapaa meikata. Toki kauneuskäsityksiä on erilaisia ja niin saa ollakin puolestani, mutta silloin kun kaunistavaksi tarkoitettu meikki on tehty todellisuudessa jopa "rumentavaksi" taidon puutteesta johtuen, on se mielestäni sitä "väärää" meikkausta.
Kiitos siis kuitenkin ihanasta blogistasi, olen tätä seuraillut jo jonkin aikaa ja tykkään kovasti :)

Beautician
9/20 | 

Hei! Olen yleensä valitettavasti sellainen tylsä lukija, joka ei koskaan kommentoi mitään mihinkään, mutta nyt on ihan pakko huomauttaa poskipunan paikasta! Esteettinen silmäni kärsii, koska kohta mihin olet punan laittanut (erityisesti aloitusläntti) on se kohta, mihin tulee varjostusväri. Poskipuna tulee sen yläpuolelle, poskipäiden korkeimmalle kohdalle. Poskipuna ei saisi juurikaan mennä nenänpielestä korvalehden alaosaan välisen "janan" alapuolelle. Huomaat eron oikein laitetun poskipunan aiheuttamaan "kasvojenkohotukseen" helposti, kun kokeilet toiselle puolelle laittaa sen oikein ja toiselle kuten olet nyt laittanut ja vertailet isosta peilistä.
Anteeksi tällainen pilkunviilaus, en tarkoita pahalla vaan ihan vaan ystävällisenä neuvona :) Toivottavasti et pahastu! Poskipunan paikka tuntuu olevan suomalaisilla naisilla yleisesti melko hukassa, joten siinä mielessä et ole poikkeus ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ei huolta, en pahastu mielipide-eroista :) Tiedän kyllä mihin poskipunaa / korostusvärejä / varjostusvärejä "kuuluu" oppikirjan mukaan laittaa, olen kosmetologi ja tankannut vuosikaupalla meikkioppia. Mutta tärkein oppi on se, että väriä suditaan kasvoille niihin paikkoihin, mikä omia kasvoja kaunistaa, ja minä en missään tapauksessa halua korostaa poskipäitäni punalla vaan laitan ruskeasävyisen punan tai varjostusvärin aina poskiluun alle ja häivytän siitä ylöspäin (nousee osittain poskiluun päälle), koska se imartelee kasvojeni muotoa parhaiten. Käytännön kenttäkokemus ajaa yli oppikirjamalleista heittämällä.

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa meikata, kuten ei ole pukeutuakaan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

10/20 | 

Tuota tai jotain muuta sormilla levitettävää poskipunaa kokeilen kyllä seuraavaksi! Siveltimet kyllästyttää, mutta poskipuna on ihan ehdoton juttu miullekin, koska tunnistin olevani tuo kalkkilaivan kapteeni. :D Itsekin tykkään muuten tutkailla liikkeissä meikkejä ja siinähän vierähtää tovi jos toinenkin, jos oikein innostun. :) http://vivivinna.blogspot.com.es/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012