Jassoo, sitten uusi projekti käyntiin. Tällä kertaa pikkueteisen eli tuulikaapin freesaus. Nykyisellään eteinen on laimean keltainen eli siinäpä se inhokkivärini numero yksi sitten onkin, persikkaan taittava kellertävä. Kirkkaankeltainen - kyllä kiitos, haalea epäkeltainen - ei. Eteinen on täsmälleen siinä tilassa, kuin mitä se oli taloon muuttaessa, mutta ei ole enää kauaa.Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun... ennen-kuvaa varten en siistinyt päivän kenkävalikoimaa omille paikoillensa, että jälkeen-kuva on sitten paljon vakuuttavampi ;D

Karmiva lattia saa ikävä kyllä jäädä nykyiseen tilaansa, sillä se tehdään uusiksi kylppärirempan yhteydessä vasta. Hienoinen miinus, mutta pitää toivoa että ilme siitä huolimatta paranee. Kävin ostamassa sen verran ärtsyn värisen maalin nimittäin, että hitusen jännittää. Että sitten hommiin vaan, pitäkää peukkuja!

Kommentit (17)

Kaivoska
1/17 | 

Halutessasi lattia on helppo peittää kuramatolla, joka on tuossa tilassa myös kätevä!

Serafia

Jos teillä on kuitenkin aikeena laittaa uudet laatat/muu lattia kylppärirempan yhteydessä niin miksipä ei kokeilisi maalia siihen asti?

Talvikettu
3/17 | 

Hei, teillä on vain eteinen tuon värinen, ole onnellinen! :) Meillä on aikalailla tuon kellertävä (ehkä aavistuksen tummempi) pitkä eteinen, tuvan pikkueteinen, portaikko yläkertaan, yläkerran aula ja yläkerran pikkueteinen... Karmiva väri! Mutta kun mies haluaa että yksi remonttikohde tehdään kerrallaan joten tuota väriä joutuu vielä sietämään kauan....

Nukka
5/17 | 

Joo, mittaan leikattavaa kuramattoa vaan, sitä sileää versiota (tosin ei nekään nyt superkauniita ole) ja tarvittaessa vaikka mattoteipillä kiinni, jos ei muuten pysy. On kyllä niin jäykkää matskua, et varmaan ilman teippiäkin pysyy. On kyllä mahtava lopputulos varmasti pikkufiksauksellakin, kun tuo seinäväri ja lattia eivät tosiaan ole nätisti sanottuna "kovasti minunkaan mieleiset" :)

Minna
6/17 | 

Meillä on mökillä sisääntulossa karmeat laatat. Kun ei vielä jaksettu niitä alkaa vaihtaa, haimme rautakaupasta metritavarana myytävää puuvillaisen tuntuista nukkaista kuramattoa. Parista palasesta leikkasin saksilla koko hirveyden piiloon. Tuntuu jaloissakin ihanalta!

7/17 | 

Mä odotan niin innolla kaikkia näitä remppahommeleita (olenhan wannabe-remppaaja ja wannabe-sisustaja). Imen sitten vain pesusienen lailla muiden remppapostausten tunnelmat kun en itse voi vuokrakämpässä remppailla :D Uskon että lattiakaan ei tunnu niin masentavalta sitten kun seinissä on vähän piristystä. Kaivoskan kanssa olen samaa mieltä että kuramaton voisi laittaa koko lattiaan, tosin tuossa askelman reunalla se ehkä vaatii jonkinlaista järeämpää kiinnitystä jos alkaa ajanoloon kupruilla tai siihen kompastuu. Ehkä joku lista?

8/17 | 

Ärtsyn väristen seinien ansiosta ei kukaan enää kiinnitä huomiota lattiaan ;) Tai onhan mahdollista, että uusi seinänväri sointuu lattiaan tosi hyvin ja kokonaisuus on todella hyvä. Kokeileminen on jännää!

Hanski
9/17 | 

Kuramattoa/terassimattoa kannatetaan! On olemassa 130 cm levyisenä ja imee paljon hiekkaa itseensä :) meillä on koko eteisen ruma kaakeli peitetty matolla.

-TIINA-
10/17 | 

Joo, metritavara myytävällä pehmeellä kulutusta kestävällä matolla on meidänkin vastaavan värinen pikkueteisen lattia peitetty! Ja kun alla on lattialämmitys, matto tuntuu ihanalta jalkojen alla! Suosittelen!:)

Suvi
11/17 | 

Huippua, remppaa! Me just tänään laitettiin kaakelimaalilla kylppärin ja saunan sekä kodinhoitohuoneen lattia uuteen uskoon. Luin ensin ihan maanisena blogeja ja kokemuksia (tähän meni noin kaksi vuotta), kunnes tartuin toimeen ja iiiks, että tuli ihana (tähän meni noin kaksi tuntia). Nyt harmittaa vaan, etten tehnyt aiemmin :) blogeissa vinkkinä on ollut eteisiin, että kaakelimaalilla vaan reilusti ja päälle kiva, kestävä matto pahinta kulutusta hillitsemään, niin kestää ihan hyvin ja antaa lisäaikaa isompaa remppaa odotellessa :)

olivia
12/17 | 

Mikä ongelma sulla oli julkaista mun kommenttia jälkeen-kuvasta? Eikö sulle saa ollenkaan laittaa palautetta? Kenelle sä tätä blogia pidät, itselles?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Sanon sulle nyt vielä yhden kerran että ole hyvä ja lopeta. Lopeta blogieni lukeminen ja valittaminen joka taholle aiheesta. Kun et selvästi minusta ja tavastani blogata pidä, miksi ihmeessä rääkkäät itseäsi? En ihan tosissani ymmärrä motivaatiotasi näihin kaikkiin juttuihisi, ja tiedät tasan mistä puhun. Jos sinulla on enemmänkin angsteja minua kohtaan, ole hyvä ja laita minulle sähköpostia missä voit kertoa rehdisti omalla nimelläsi mikä ongelman ydin on, koska tietääkseni en ole loukannut sinua henkilökohtaisesti millään tavalla, että sinulla olisi oikeus tähän vainoamiseen.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013