Eiks ole ihana <3
Grau!

No ni myöntäkää, moniko mietti että wtf... :D no worries, tämä kaunis keltainen on vasta vaihekuva värinpoiston jälkeen, saan teille huomenna lopputuloksen, kun luonnonvalo lankeaa Tampereen ylle. Säikähdän jatkuvasti omaa kuvajaistani auton ikkunoissa, ulko-ovessa, eteisen peilissä...

Kommentit (12)

1/12 | 

Onneks ehdin nähdä tän kuvan jo aikasemmin Facebookissa, nii en pelästyny! :D

Huomista kuvaa odotellessa.. :)

Anna
3/12 | 

Ha-haa..... mielenkiintoista seurata prosessin etenemistä. Tällä hetkellä näyttää aika hurjalta. Onnea & menestystä!

tintan
4/12 | 

Hahaa, mä jo ehdin innostua, että oisko keltanen hiusväri tulossa muotiin. Tyvikasvutrendin lisäksi se ois sellanen villitys, mikä entisestään helpottas tekoblondin elämää ;D

Didi
5/12 | 

Itse kutsun tälläista värinpoistokuontaloa nimellä kanan perse, koska siltä se pää lähinnä näyttää yleensä tässä vaiheessa.

Myönnän, että lankesin itekkin tuohon kuvaan ja mietin, et wtf, toihan on ihan kusen värinen :D

Andorra
7/12 | 

Nyt tulee tyhmä kysymys, mutta miten sinun hiukset kestää tuota noinkin usein tapahtuvaa värjäystä värikartan äärilaidasta toiseen...?? Mun ei tarvi kuin nähdä vaalennusainepurkki niin luonnonkihara kuontaloni kärvähtää karrelle, oikeesti. Siksi olen pysynyt naturaalina tummana jokseenkin koko ikäni, paria raitavaihetta lukuunottamatta....Joskus olis kyllä kiva saada vaihteluakin elämään tällä saralla, mutta en uskalla, jotten seuraavaksi ole kalju :(.

S

Kaipa se on hiuslaadusta kiinni. Mulla on sama ongelma, pelkät raidat tekee hiuksista rastapallon. Värjäämättöminä näitä pitää kanssa uittaa hoitoaineessa, mutta sitten keksin hennan. Se tekee hiuksista jotenkin sileämmät ja selvän välillä jopa ilman hoitoainetta. Tosin jos hennaamaan alkaa ni sillä tiellä pitää sit vähän niin kuin pysyä, koska se ei värinpoistolla lähde.

Taika
10/12 | 

^Uskoisin että olet. Tuosta väristä tulee sellainen white-trash-pissi-lähiö-viba että! Siis kaikista vähiten on tyyliä tuossa tukkavärissä, Mutta, joskushan sekin on IN.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012