Joskus on tartuttava toimeen, jos jotain oikeasti haluaa.
Palaamme asiaan niskalappujen jatkeilla syksyllä. Anteeksi, olen niin tärinöissäni etten vaan voinut vastustaa kiusausta vihjata edes vähän. Pian koittaa kesäloma ja mallikappaleiden ompelutalkoot. T: "lomalainen". Jos minusta ei kuulu kesälomalla mitään, olen hautautunut ompelimoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (39)

2/39 | 

Ihanaa Niina! Olen lukenut blogiasi vuodesta nakki alkaen ja uskonut vahvasti, että joku päivä vielä saat oman mallistosi tehtyä. Hieno juttu!!

nanna
5/39 | 

Sun tarvinnee kehitellä kannettava/akkukäyttöinen ompelukone, että pääset samalla nauttimaan parhaista kesäpäivistä :) tsemii ja onnee!

Tuulia
6/39 | 

Todella hienoa! Ihanaa nähdä kuinka voi toteuttaa itseään ja unelmiaan monella tavalla: upea uusi liikuntaharrastus ja nyt vielä tämä. Onnittelut ja hyvää kesää.

Laura
8/39 | 

Lienenkö loman tarpeessa... ensimmäisenä tuli mieleen, että olet päättänyt ommella kaikkiin vaatteisiisi nimilaput, että jos joutuvat hukkaan, löytävät omistajalleen :D Aivan kuten lapsena... noh, kakkoskappale kertoikin sitten jo muuta ;)

Lauraliini
10/39 | 

OMG!! Hui kun on jännää!! Oikein ihanaa ja ompelurikasta kesää! Innolla odottelen syksyä ja lisäinfoa. Niin ja hurjasti onnea uskalluksesta oikeasti tehdä jotain!! :) Niin monet vain jäävät haaveilemaan ikinä tekemättä mitään...

Anni
16/39 | 

Voih, nyt kiinnostaa! Toivottavasti on jotain missä on hulmuavia helmoja. :3 Ihanaa lomaa!

villahuivi
18/39 | 

Ooh! Vaikket enempää voi vielä paljastaa, oon varma et tää on sulle upee juttu! Onnea!
Jos nyt lähdetään heti analysoimaan, niin niskalaput on tosi tyylikkäitä :)

Nuppu
19/39 | 

dkjjspaosk!!!

Onnea mielettömästi ja kesälle pitkää pinnaa, paljon onnistumisen tunteita ja ihania hetkiä _omat_ vaatteet päällä! Maanantaiaamun paras uutinen!<3

Virpi
22/39 | 

VAU!!! Epäilen vahvasti omaa mallistoa. Miten upeaa,en malta odottaa! Paljon onnea sulle ihanainen ja tsemppiä työntäyteiseen kesään! <3

heidi
24/39 | 

Jee, mahtavaa Nelliina! Olen lukenut ihanaa blogiasi aika kauan ja uskonut, että ennemmin tai myöhemmin toteuttaisit tämän haaveesi. Odotan superinnostuneena, mihin niskalappuja saadaan kiinnittää :-)

25/39 | 

Mahtavaa! Hieno juttu! Oma mallisto on itselläkin vielä haaveissa, mutta haaveen toteutuminen odottelee vielä "parempia aikoja" (=oikeat lapset menevät vielä mallistovauvan edelle). Siihen saakka väännetään rytkyjä muiden leivissä ja riemastutaan siitä ilosta, että joku pääsee haaveessaan eteenpäin. Onnea tulevaan Nelliina!

Minna
31/39 | 

Voi Niina Niina ♥ Upee juttu! En malta odottaa mitä tulevan pitää (: Onnea tosi paljon!

Soffe
32/39 | 

Vau!! Kuullostaa upealta. :D Tuskin maltan odottaa että pääsee näkemään mitä kaikkea oletkaan päässyt loihtimaan. Odottavan aika on äärimmäisen pitkä. ;)

33/39 | 

Mahtavaa! Mä olen iloinen sun puolesta, muistan myös kun olet jo vuosia sitten blogissasi puhunut, että haaveilet omasta mallistosta :) Unelmat on tehty toteutettaviksi!

Marika
34/39 | 

Siis mitä?? Nyt alkoi jännittämään :) ja syksyn kiihkeä odotus! Onnea matkaan!

sallyC
35/39 | 

mielenkiintoinen loma siis edessä :) ja vielä mielenkiintoisempaa nähdä mitä luomuksia likalta syntyy! graafikkona (ja oikolukunipona!) en vaan voi olla kommentoimatta niskalappuja, joissa kirjainten välistys on jäänyt vähän oudoksi. erityisesti ilmaisissa netistä ladatuissa fonteissa on usein ongelmana just tuo välistys, jonka voi helposti kyllä säätää käsin grafiikka- tai taitto-ohjelmassa. ellei sitten halua, että n ja i ovat melkein kiinni, j ja ä ovat yhdessä ja a ja j erillään jne. usein koristeellisempia logoja, lehden/kirjan nimiöitä tms. tehdessä joutuu asettelemaan joka kirjaimen erikseen, jotta välistyksen saa nätiksi ja toimivaksi. mutta lopussa kiitos seisoo!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012