KitchenAid, tuo keittiölaitteiden Mersu raivaa pikkuhiljaa lisätilaa kodinkonerintamalla. Vuosi takaperin pistaasinvärinen yleiskone vei sydämeni aivan täysin, käytän konetta vähintään pari kertaa viikossa. Se on maailman paras vekotin ja nätti kuin karkki. Nyt oli aika uusia kahvinkeitin ja ajattelin, että jos mahdollista, haluan kaikki keittiön pienlaitteet samaa sarjaa. Laitteiden yhtenäinen muotoilu näyttää hyvältä. Mutta ei toiminnallisuuden kustannuksella, kahvinkeittimen on oltava oikeasti pätevä vekotin.

Onneksi se oli. Tutkailin käyttökokemuksia etukäteen niin kauan, että tulin tarpeeksi vakuuttuneeksi. KitchenAidin punainen kahvinkeitin on u-p-e-a ja lisäksi sillä valmistaa täydellisen kuumaa kahvia. Minä käytän niin paljon maitoa kahvissa, että se pitäisi melkein kuumentaa etukäteen ettei kahvista tule hahkalan saunavettä. Mutta KitchenAidin kanssa ei tarvitse. Kuumaa on.Sanoinko jo, että nätti? Onneksi tämä silmiähivelevä sarja on ihan oikeasti myös hintansa väärtti, tai järkevä-minä ei voisi näitä kerätä. Korkkareissa olen valmis antamaan piirun verran periksi jalkatuntumalle, mutta keittiökoneiden on toimittava täydellisesti tai ei tule kauppoja.


Kahvinkeittimestä olisi ollut valittavina musta, kermanvärinen ja tämä punainen. Punainen oli ilmiselvä valinta meille, harkitsin vahvasti yleiskoneenkin kohdalla punaista mutta päädyin kuitenkin onneksi pistaasiin. Värien ei meidän keittiössä tarvitse olla yhtenäisiä koska koko keittiö on yhtä värien juhlaa, mutta muotoilusta tulee kiva jatkumo.

Seuraavaksi sitten leivänpaahdin.

Kommentit (4)

LauraL
1/4 | 

Ok, mä haluan tollasen kans! Kahvinkeittimen uusiminen tulee lähiaikoina eteen, taitaa tämä olla hyvä ehdokas. Yleiskone, leivänpaahdin, tehosekoitin ja sähkövatkain tätä sarjaa kerran löytyy jo.
Hyvä tietää että tämä keitin ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös oikeasti toimii.

Aba
3/4 | 

n o mutta ompa aikas nätti,pitäisi kans ostaa uus kaffemasiina ja moccamasterin ja gravityn rinnalle tuli nyt varteen otettava vaihtoehto jos tosiaan keittää kuumaa.
Itsekin laitan maitoa tooooosi paljon kahviin niin sietääkin olla sumppi kuumaa.

Tän merkin keittimeen en ole törmännytkään,tai edes osannut etsiä.

Sanni
4/4 | 

Cool! En tiennytkään että Kitchen Aidilla on kahvinkeittimiä; mikä kaunotar. Tuo,että kahvi on kuumaa on tärkeä ominaisuus. Esim. meillä on Kenwoodin nätti punainen Kmix-keitin,mutta joudun lämmittämään maidon AINA,koska muuten kupponen jää ällön haaleaksi. Kiitos siis vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010