Mekkorekkini sai jouluna vähän lisätäytettä. Kaksi mekkoa, molemmat niistä aivan upeita. Toinen kuoriutui ystäväni Monan paketista ja toinen Ivana Helsingiltä tulleesta yllätysjoulupaketista. Kuparin eri sävyjä ja perhoshihoja, ei voi todellakaan mennä pieleen.

Tämä ensimmäinen kellohelmainen mekko on Monalta, pakko rakastaa ompelijaystäviä. Yksiolkaimisessa mekossa on olkapäällä suuri rusetti, joka kuvassa jää vähän hiusten taakse mutta pilkottaa sieltä kuitenkin.
Ja tässä Ivana Helsingin mekko. Olin lievästi sanoen iloisen yllättynyt paketista! Tämä rimpsuhihainen kaunotar on S/S 2013 Mourning Sun Motel -mallistosta.Tämä on taas niitä hetkiä kun tekee mieli kiljua että kesä tuu jo!!!!! Mutta toisaalta kivaa on lähteä myös luistelemaan. Än yy tee NYT -->

Ps. maailman paras juustokakun ohje, onnistuu leivontatunariltakin (minulta).

Kommentit (14)

Olga
1/14 | 

Oooh, ihania mekkoja molemmat! Mutta toisaalta, mikäpä tuossa varressa ei upealta näyttäisi. ;)

Mymmeli
4/14 | 

Ivana Helsingin mekko sopii sinulle kuin nyrkki silmään, im in loooove. Vaikka onkin kesämekko niin kuosi tuo mieleen syksyn. Vaahteranlehdet <3 Taidan olla ainoa ihminen maailmassa joka ikävöi syksyä tässä paukkupakkasten keskellä -.-

Heinis
5/14 | 

Tuo ensimmäinen mekko sopii hiusten väriisi t ä y d e l l i s e s t i ! <3 :) Toinenkin mekko on varsin syötävä.

Sara O.
8/14 | 

Tosi imarteleva sulla toi Ivana Helsingin mekko - erityisesti pääntie ja hihat!

Mate
9/14 | 

Toi ivanahelsingin mekko on aivan tajuttoman upea! Myös toi toinen, ompelijaystävät ovat huippuja. Itsekin olen saanut lahjaksi tai tilannut pari upeaa mekkoa ja iltapuvun taitavalta ystävältä.

10/14 | 

Olipas mukava aloittaa uusi vuosi lukemalla näitä kommentteja, kiitos ihmiset! :) Tuota ekaa mekkoa SAATTAA olla saatavilla joskus myös putiikista. Mainostusmainostus!

lilli
11/14 | 

Voi hyvä luoja,tuo ystäväsi tekemä mekko on ihan käsittämättömän upea! *___* voih kunpa tuollaisen löytäisi jostain<3

12/14 | 

Voi ei, rakastuin tuohon ylimpään mekkoon. Se on t_ä_y_d_e_l_l_i_n_e_n_! Onpas sulla ihana ystävä! :)

Jonanna
13/14 | 

Minä pidän henk.koht eniten tuosta ystäväsi tekeleestä! SE on aivan upea! Ja sopii sinulle loistavasti. Ivanankin mekko on ihan nätti kyllä myös...molemmat kelpaisivat myös minun vaatekaappiini :)

14/14 | 

Mekot on kauneimpia asuja päällä maan! Ompelu ei ole niin vaikeaa, kun ohjeita vaan noudattaa. Itse olen opetellut kantapään kautta, ja nyt kehtaan jopa näyttää niitä muilleikin blogissani. Itse tekemällä saa juuri sellaisia kuin haluaa, suosittelen kaikille!
http://nellandpost.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012