Appiukko löysi meille jollain ihmeen tuurilla kaksi täsmälleen saman runkoista medaljonkituolia kuin mitä minä löysin reilu vuosi sitten kirppikseltä, joten nyt meidän ruokaryhmä sai sekalaiseen joukkoonsa pari kaivattua lisäjäsentä. Kaikissa tuolipareissani on erilainen päällinen, mutta haaveenani on verhoilla ne yhteneväiseksi sitten joskus kun kaikki tuolit ovat kasassa (vielä 2 tarvitaan). Seuraavaksi on varmaan vuorossa suuremman ruokapöydän metsästys, sillä meillä tuntuu olevan aina iso jengi kasassa ruoka- ja kahviaikoina.
 

Näiden uusimpien tulokkaiden verhoilu on itseasiassa niin kaunis, että tässä kankaassa olisi potentiaalia myös muihin tuoleihin. Sävy on tuollainen antiikkisen vaaleanvihrtävä, ja sitä on ihan mahdotonta saada tallentumana kuvaan oikein. Tosin, millä säkällä löydän tätä samaa kangasta metritavarana, onkin sitten eri tarina.

Kommentit (9)

aamuyö
3/9 | 

Minäkin ekan kommentoijan tavoin pidän nykyisestä repertuaarista - kuin kullekin istujalle makunsa mukainen kuosi!

Mimi
4/9 | 

Samaa mieltä tuon edellisen kanssa.. :) Kaikki tuolit eri paria on kyllä jotenkin niin viehättävää.. Näin ainakin meillä.. :D

mardeleine
5/9 | 

Meillä päin järjestetään kesäisin Rompetori -niminen tapahtuma, jossa vastaavanlaiset tuolit pyörivät hinnaltaan 30e tuntumassa. Suosittelen kiertämään vanhan tavaran markkinoilla, siellä hinnatkin ovat kohtuullisia, kun ei myydä "antiikkia", vaan vanhaa tavaraa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013