Saatoin ehkä sortua Mangon epäsymmetriseen maxihameeseen (39,95e) samalla kun kävin kangasostoksilla. Ihan pienen pieni lipsuminen. Mutta kun kerrankin oli tarjolla upea printti ja toispuoleinen helma niin...
Kuosi on näkyvä, mutta silti sopivan synkeä ettei se loista kilometrien päähän. Hamoseni on arjessa kiva pari nahkarotsille ja rennoille bootseille, mutta korkkarien ja topin kanssa toimii myös juhlakäytössä.

Minulla on entuudestaan yksi maxihame, mutta se on niin muhkea ja överipitkä, että ei sovellu ihan jokapäiväiseen käyttöön. Etenkään kosteilla keleillä, koska se laahaa maassa. Ajattelin, että tämä voisi olla käytännöllisempi arjen piristäjäni tälle syksylle. Ensimmäisten käyttöjen jäljiltä alan olla jo aika rakastunut....

Kommentit (4)

Heinis
2/4 | 

Toihan on aika hottis ;-) Tuli yhtäkkiä mieleen, että mitä muuten Saku tekee? Onko hän töissä vai opiskeleeko?

Sanna
3/4 | 

Hei! Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta olen miettinyt jokusen kerran, että saitko koskaan sitä "ampumaasi" designer-vaatetta siitä kisasta kauan sitten? Sitä, jota piti ampua maaliruiskulla?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012