Tammikuu ei varmaankaan ole kuukausista parhain herkkuresepteille, mutta ehkä siellä ruudun takana on muutama sellainenkin, jolla ei alkanut uusi ja terveellinen elämä 1.1. ;)

Tein ensimmäistä kertaa yhdessä 4-vuotiaamme kanssa donitseja. Anni on hinkunut "vaaleanpunaisia munkkeja" jo pitkään, joten päätin kaivaa donitsivuoan naftaliinista. Olen piilottanut sen laatikon alimmaiseksi, ettei se muistuta olemassaolostaan jatkuvasti. On nimittäin niin herkkua nämä valkosuklaakuorrutteiset donitsit, että ei kannata ihan joka päivä tehdä. 

On myös valitettavan helppo resepti, joka ei ainakaan luo esteitä laiskalle kokille. 

Luottoreseptini löytyy täältä: DONITSIT UUNISSA

Leipominen on yksi lempiharrastuksiani, ja nykyään se on ihan erityisen kivaa, kun mukana häärää myös pikku tahmatassu eli tytär. Anni rakastaa keittiöhommia ja erityisesti leipomista. Tyttö siirtää tomerasti tuolin leivontapöydän eteen (ylettyäkseen pöydälle) ja haluaa mitata aineksia, sekoittaa taikinaa ja toimia tietysti myös koemaistajana. Kaikki leipomukset ovat nykyään hänen tekemiään, "äiti vain auttoi vähän" :D

Jos isä & tytär -osaston yhteisenä harrastuksena on erilaisten liikuntalajien kirjo, niin minä tasapainotan leivonta- ja ruokajutuilla. Seuraavaksi ajattelin, että voisimme alkaa kasvattamaan yrttejä ja mausteita yhdessä, että saan Annin kädet multaan. Meillä oli pitkä keskustelu chilistä eilen, ja ajattelin, että se voisi olla ensimmäinen projekti. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011