Tämä juttu on omistettu erityisesti puolisokeille miehille. Kun siivoatte asuntoa, ÄLKÄÄ heittäkö roskiin yhtään mitään, jollette ole täysin varmoja, että kyseessä todella on kovettunut vanha karamelli. Nimiä mainitsematta, mutta joku tässä männä viikolla heitti vaahtokarkkisormukseni roskiin. Ja vei roskapussin heti perään ulos roskakuiluun.

En nyt tällä kertaa toista tähän sitä pienimuotoista keskustelua, joka meillä asiasta käytiin.


aa1

aa1

Sain Ellejewelilta samanlaisen suloisen sormuksen kuin yllä, mutta sattuneesta syystä se on tällä hetkellä matkustamassa kohti kaatopaikkaa. Kuvan sormus taas on lahja mieheltäni. Prkl.

Kommentit (29)

Maana
7/29 | 

Hauskan tästä jutusta tekee myös se, että mies oli niin tehokas että myös vei ne roskat pikimmiten :D Haha!

Etköhän vielä löydä uuden :)

inke
9/29 | 

Eiih! Meillä kävi taannoin vähän vastaava tapaus. Mies heitti kulahtaneen keittiökukan (meillä on usein keittiön pöydällä joku kestävä kukka esim. syklaami) suojaruukkuineen roskikseen.

Ostettuani uuden kukan etsin suojaruukkua ja kysyin mieheltä onko tietoa. "Mikä suojaruukku?" "En minä tiedä mistään suojaruukusta."

Aha, kaivoin koko kämpän läpi ja sitten tuli mieleen, että ei voi olla totta. Kysyin uudelleen mieheltä. "Heititkö koko sen setin roskikseen, vai irrotitko siitä jotain?" "En irrottanut." Ei siis tuntunut yhtään painavalta se kukkaistutus? "En minä sitä tunnustellut". Et näköjään. Kuinka vajaa täytyy ihmisen olla.. Hitto vieköön, olin etsinyt mieluista ruukkua vaikka kuinka pitkään ja sinne meni.

Sirpa
11/29 | 

Olenko ainoa, joka ei tajua mitä hauskaa tässä jutussa on, tai miksi siitä piti tehdä postaus? Tuskinpa Saku sormusta tahallaan heitti roskiin... Ja kun hän kuitenkin ilmeisesti osti tilalle uuden. (:

Saku
12/29 | 

Vaahtokarkkia olisi helpompi arvata sormukseksi, jos siinä olisi sormus osa paikallaan... Just sayin´.

sari
13/29 | 

Murunen,toisaalta se on vaan tavaraa...ai ei lohduta yhtään.Tuohon Calvinin mekko postaukseen sen verran,että PERFECT SKIN ja kaikissa sen tarkoituksissa!Ole kuule ylpeä tuosta kauniista ihosta,jota ei ole aurinko tärvellyt.Ehdottomasti upeimpia ihoja maailmassa on Nicole Kidmannilla ja Dita von Teesellä eikä kuule tarvii sun hävetä siinä seurassa.Ja" Lady in red "on aina upea ilmestys!

Jii.
14/29 | 

Voi kun kävi ikävästi ja silti hassusti :D

Nyt vähän asiani liittyy muuhun kuin tähän postaukseen, mutta kyselisin että pidätykö edelleen jumpiniasi? Tykkäätkö siitä vielä ja onko mitää ongelmia syntyny sen kans.. Ois niiiiin kiva saada joululahjaksi tuommoinen olohaalari, mutta en tiedä raaskiiko sitä sijoittaa noin paljon rahaa.. :)

Riina
16/29 | 

Haha:'D Nauroin niin, että nielaisin väärään kurkkuun:D

No, onneksi mies tajusi lahjoa sua sovitukseksi teostaan;D

Piina
17/29 | 

Arvaa vaan, miksi minä siivousinnoissani kyselen mieheltä joka ikisestä rypistetystä siwan kuitistakin, että pitääkö säästää... Vaikka siltä meneekin välillä siihen hermot! :D

Lauri
20/29 | 

Ymmärrän miestäsi täysin.

Ottiko hän sormuksen suoraan korurasiastasi vai lojumasta jostain muualta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012