Kun luumupuut puhkeavat kukkaan, se näyttää siltä kuin pihassa olisi valtavia hattaratikkuja. Luumunkukka on pörröisen näköinen kauempaa, ja puun muotokin vastaa hattaraa. Tästä inspiroituneena olisi tietysti voinut maalata kyntensä valkoiseksi, mutta minä ajattelen jostain syystä vaahtokarkkeja.
Vaahtokarkkikynsien värit ovat: vaaleanpunainen - Max Factor Max Effect nro 54 (saatu), violetti - Lumene Natural Code nro 9, ja mintunvihreä - L'Oreal Color Riche nro 602.
Rutikuivat käpäläni eivät ole ne kauneimmat mahdolliset kynsilakkakuvien vilauttamiseen mutta jatkuvasta käsienpesusta johtuen tilanne on mitä on. Puutarhahommat vaativat veronsa. Pitäisi löytää jostain työhanskat missä ei ole kumisia osia, että saisi jotain suojaa edes. Erehdyin vetämään tässä hetki sitten pitkästä aikaa kumihanskat käteen ja parin minuutin jälkeen ihottuma räjähtikin jo täyteen vauhtiin, tsiisus sitä kutinaa. En mielestäni ole ennen ollut ihan näin herkkis, mutta allergioiden suhteen tilanteet ilmeisesti muuttuvat.

Paljon onnea kaikille valmistuville tulevana juhlaviikonloppuna :)

Kommentit (4)

1/4 | 

Mie oon tykännyt Biltemasta löytyvistä puutarhahanskoista. Ostin monta paria, kun aina yksi pari on teillä tietämättömillä. :)

mari
2/4 | 

Minä käytän työhanskoja. Lienevätkö jotain asentajien hanskoja. Pieniä kokoja löytyy esim. Kylmiksen tokmannilta.

Anne
3/4 | 

Apteekista (varmaan muualakin voi ostaa) saa ohuita puuvillahanskoja, jotka varmaan toimisivat hyvin käsien suojana puutarhahanskojen alla.

Marke
4/4 | 

Jos et ole allerginen The Body Shopin Hamppu -käsivoiteen raaka-aineille, voin lämpimästi suositella sitä. Omat käteni ja kynteni ovat olleet kuivemmat kuin koskaan ennen, ja täytyy myöntää että olen kyllä itse ollut laiska hoitamaan niitä. Viikonlopun juhlia ja lakattuja kynsiä ajatellen hieroin eilen illalla voidetta kahteen otteeseen käsiini ja kynsiini ennen nukkumaan menoa. Vaikka olen todennut tuotteen tehon ennenkin (olen käyttänyt käsivoiteena ainoastaan Hamppua varmaan viisi vuotta, ja oppinut tykkäämään jopa sen maanläheisestä tuoksusta), olin aamulla taas hämmästynyt, miten nopeasti voide hoitaa. Käsien iho on pehmeä, myös kynsien viereltä ja mikä oli ihaninta huomata, kynnet joihin on talven ja kevään aikana ilmestynyt pieniä "murtumia" näyttävät paljon terveemmiltä. Iho ja kynnet imaisivat kyllä itseensä kaiken saamansa kosteuden. Nyt on ilo kaivaa kynsilakat esiin! Mieskin muuten tykkää käyttää käsien kovettumiinsa Hamppua.
Ja muuten, jos Hamppu ei sovellu sinulle, niin toinen ihana iholle on 100% sheavoi. Siinä ei ole kuin yksi raaka-aine, niin mahdollisia allergian aiheuttajia on minimimäärä. Käy päästä varpaisiin ja ihan pienille lapsillekin. Eikä tuoksu juuri millekään.
Kiva lukea puutarhaprojektistasi kynsilakkojen lomassa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012