Mistä ihmeestä tämä vanha vaakaraita lihottaa -uskomus oikein tulee, koska minä ainakin näytän H&M:n vanhassa vaakaraitamekossani mielestäni pidemmältä kuin yleensä, enkä yhtään sen muhkummalta kuin muutenkaan.


Pakko kysyä että oletteko te muut tämän pitkän aurinkojakson vuoksi jotenkin onnellisempia ja mieleltänne kevyempiä? Koska minusta tuntuu jokainen päivä siltä, että voisin tanssia ja hyppiä kävelyn sijaan, ihan sama miten paljon silmät vuotavat koivupölyn vuoksi ja kajaalit tekevät epämääräisiä valumajälkiä luomille tai kuinka stressikiire tahansa on päällä. Ehkä heinäkuun puolivälissä syntyneenä todella olen kesän lapsi, mutta nyt tämä elämän ihana kepeys on jotenkin ihan överiä :D totuin talven aikana jatkuvaan väsymykseen ja päivien epämääräiseen valumiseen ohitseni, ja vaikka elän tälläkin hetkellä ihan normaalia arkea, se tuntuu luksukselta verrattuna viimeiseen puoleen vuoteen.

Kommentit (25)

Heinis
1/25 | 

Viimeiseen kysymykseen vastaus: miulla on ihan samanlainen olo ^^!!! ja tekisi niiiiin mieli olla vaan lomalla <3 ja ennen kaikkea ULKONA! mutta ahhh, niin ihanaa - perjantai!! Aurinkoista ja yhtä rentoa vloppua <3!

Heinis
2/25 | 

Niin ja minun mielestäni se pidentävä vaikutus tulee kylläkin tuosta mekon mallista, ei niinkään vaakaraidasta! :0)

Miaminttu
3/25 | 

K-y-l-l-ä! Olen monena aamuna (!) töihin mennessäni saanut itseni kiinni hymyilemisestä, onnellisuudesta ja maisemien ihailusta täysin rinnoin. Ihan mieletöntä tämä auringonpaiste, ja tekee pienelle (myöskin kesä)ihmiselle niiiin hyvää!

Voi että, mä en ymmärrä tuota "varoitusta"! Mulla on leveä lantio, ja musta se ei voi koskaan näyttää liian leveältä! Ja sitäpaitsi tuokin Kardashian näyttää vain aivan upealta mekossaan <3

Puppe
5/25 | 

Olin juuri kirjoittamassa pitkää kommenttia ja vannomassa rakkauttani "lihottavaan" vaakaraitaan, kun kone tilttasi ja kommentti katosi, hups. :D Olin sanomassa, että mielestäni, jos vaakaraita lihottaa, silloin vika ei ole kuosissa vaan vaatteen leikkauksessa. Olen varma, että kaikille löytyy vaakaraitaisia vaatteita, joissa on juuri omalle vartalolla hyvä, ei lihottava leikkaus. Näytän itse tasapaksulta patulta, jos ostan liian lyhyen vaakaraitaisen paidan, mutta pidempihelmainen vaakaraita paitana tai mekkona on täydellinen, oli raita sitten ohutta tai paksua. :) Rohkeasti vaan raitoja kokeilemaan, kaikki!

Se Ex-miehelleen keikistellyt ...
6/25 | 

Hihii, ainakin meikän läppärillä olet entistä pitempi ja hoikempi vaakaraidallisessa maxissa. Pitää rullata piitkästi ennen kuin löytyy jalatkin :D
Kiitos kysymästä, oi kyllä! Vaikka toimistossa täytyykin patsastella hellepäivät, niin yleisfiilis on huomettavasti pirteämpi kuin tavallisesti. Viime kesänä jäi iso vaje aurinkotankkauksessa, kun oli niin hemmetin kylmää.

iiii
7/25 | 

"Olen sikäli onnekas että a) en välitä, b) näytän lihavalta kaikessa, koska olen lihava"

:D :D Ihanasti sanottu!

8/25 | 

Sun vaakaraidat näkyi muuten eilen tv-uutisissa, kun Bonnierin taloustilanteesta uutisoitiin ja näytettiin nettisivuja. En valitettavasti muista, minkä kanavan uutisissa, mutta hyvältä näytti kolttusi :D
Aurinkoista kesää Nelliinalle!

puu
9/25 | 

Olo tänä kesänä on niin energinen, lähes maaninen. Aivan kummaa, Jaksaa tehdä töitä iloisella ase, panostaa pukeutumiseen, siivota, nähdä ihmisiä, lenkkeillä, leikkiä lasten kanssa, säätää ja häärätä. Ei väsytä eikä vituta, ihanaa!
Ja tuntuu että kaikkiin ihmisiin voisi rakastua.

Laa
10/25 | 

Itse syksyn lapsena INHOSIN kesää vuosikausia : O Oli aina kuuma ja liian vihreää ja aurinko särki päätä :'D Sitten tuli muutama neutraali ihan ok -kesä, ja nyt ne on aina vaan parempia :DD Voitteko kuvitella miten paljon VIELÄ kivempaa kaikki kukat ja uiminen ja ulkoilu on, kun oletuksena oli että tulee ikävä vuodenaika ja sitten se onkin ihana <3 Tänä vuonna tietoisesti en hakenut töitä kesäksi, tulee niiiin kiva loma :D

11/25 | 

Todellakin tuntuu kevyemmältä, iloisemmalta ja kaikin puolin valoisammalta muutenkin! Ihan mahtava kesä, parastaaaaa!!!

Maikki
12/25 | 

Tämä auringon paiste, huikaiseva valon määrä ja lämpimät kesäpäivät saavat tosiaan mielen erittäin kevyeksi:) Työpäivätkin menevät huomattavasti sukkelampaan kun saa liikkua ulkosalla, eikä illalla tohtisi oikein mennä nukkumaan kun on niin valoisaa! Huono puoli tässä on vaan se, että jäätelöä tekisi mieli syödä vähän luvattoman paljon:)

confetti
13/25 | 

Johan se vaakaraidan lihottavuusmyytti on tieteellisestikin bustattu! Itse olen sikäli onnekas että a) en välitä, b) näytän lihavalta kaikessa, koska olen lihava, ja näin ollen voin pukeutua ihan mihin huvittaa, hihi.

Kate
14/25 | 

Päätin joku vuosi sitten, että vaakaraita lihottaa on täyttä fuulaa. Vaakaraidasta tuli suosikkikuosi. Nykyäään täytyy jarrutella sen kuosin ostamisen kanssa, että kaapissa olisi muunkinlaisia paitoja.

myohmy
15/25 | 

Ei tuo efekti liity vaakaraitaan vaan ylipäätään (mekon) yhtenäiseen kuosiin ja varsinkin noin pitkällä kuin sinä niin se saa näyttämään vielä entistä pidemmältä. Ole hyvä vain, näin lyhyenä, believe me I know, se on se. :D

Itse olen syntynyt syksyllä (kyllä, marraskuussa) ja siitä huolimatta pidän kesästä. Kaikki on kummasti helpompaa ilman sataa kerrosta toppavaatteita ja ihmiset ovat hyväntuulisia ja sosiaalisia. :)

Ps. enkä ihmettele, että sinua hymyilyttää, jos helmat hulmuaa kolmen viikon päästä Amerikan maalla. Odotan innolla teidän matkapäiväkirjaa. :)

Sanjana
16/25 | 

Oh kesä! Olen Lucian päivänä 13.12 syntynyt eli pimeään vuodenaikaan mutta kyllä minua kaikki vuodenajat ilahduttavat -jonkinaikaa. Kesäänkin kyllästyy sitten jo jos koko kesä on kuuma ja elokuussakin helteet vaan jatkuu. Sitten oon innoissani syksystä, sitten talvesta..

Mutta poikkeuksellisen energinen olo kyllä ollut kun kolme viikkoa paistanut putkeen aurinko täällä Joensuussa! (yhtenä yönä satanut!) Saa paljon aikaiseksi :)

Ja näytät tosi hyvältä tuossa, ei ne sinua levennä!
Luulen, että se leventävä vaikutelma tulee siitä illuusiosta kun raita myötäilee muotoja ja niissä näkyy ehkä paremmin muodot, kun ei ole yhtenäinen tai tasapintainen (värinen?) kangas.. Ainakin itsellä rinant korostuu suhteettomasti raitapaidassa, toki riippuu raitojen paksuudestakin :)

tulipa pitkä!

Eerika
18/25 | 

Tuntuu ihan överihyvältä näin kesäisin! Tosin olen itsekin kesän lapsi (noni nyt se soi päässä, kesän lapsi mä ooooon) joten voi johtua ihan siitä. Nokka vuotaa mutta elämä hymyilee vaikka kuinka stressais! Ihan mahtavaa miten hyväksi voi olonsa tuntea, koko aika ihmettelemässä vihreyttä ja kukkia ja mies ei enää kestä kun olen kuin pieni lapsi :D

London
19/25 | 

Woow, mikä nainen! Kuin antiikin kreikan kaunein naispatsas, huhhuh. Ota siis positiivisena kehuna.

20/25 | 

Tota määki oon aina sanonu että vaakaraita pidentää! Mun mielestä pystyraita se ennemminkin leventää...

Naju
22/25 | 

Tässä viime talvena tuli joku tv-ohjelma missä "tutkittiin" raitojen leventävää vaikutusta vaatteissa. Muistaakseni lopputulos oli, että paksut vaakaraidat hoikentavat kun taas paksut pystyraidat lihottavat. Ohuissa raidoissa taas toisinpäin, vaakaraidat lihottivat ja pystyt hoikensivat. Hyvin tieteellinen tutkimus oli, 4 mekkoa raidoilla ja 2 muuta mekkoa ja katsojat arvioivat, että missä näyttää hoikimmalta :D Ainakin näin muistelisin.

tea
23/25 | 

tuntuisi varmaan olo kevyemmältä, ellei päälle painaisi pääsykokeet ja kaikki siihen liittyvä epävarmuus tulevasta.

24/25 | 

Tuo maksimekko on ihan täydellinen! <3

Minusta koko toukokuu on mennyt yhdessä hujauksessa ja tuntuu, että kesäaikaan päivät vain vilistävät ohi! Kyllä ainakin itselle tämä sää vaikuttaa mielialaan todella huomattavasti. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011